230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Indian Vels: Uspješni Novak i Jelena

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Mastersa u Indijan Velsu, pošto je savladao Viktor Haneskua iz Rumunije - 7:6, 6:2

140310-djoker

Novaku i rumunskom teniseru ovo je bio sedmi međusobni duel, a drugi reket svijeta zadržao je maksimalan učinak.
Novak je odigrao nešto slabiji prvi set, u kome je morao da spašava i dvije set lopte, ali je na kraju ipak uspio da stigne do vođstva. U drugom dijelu igre viđena je totalno različita situacija, Đoković je kontrolisao igru i rutinski stigao do plasmana u naredno kolo.
Njegov rival u narednoj rundi biće Kolumbijac Alehandro Gonsales.

JANKOVIĆEVA LAKO DO OSMINE

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u četvrto kolo turnira u Indijan Velsu, poslije sigurne partije protiv Slovakinje Magdalene Ribarikove 6:3, 6:2.
Jankovićeva je prije ovog meča dva puta savladala Slovakinju, na Rolan Garosu 2009. godine i u FED Kupu godinu dana kasnije.
Jelena nije imala previše posla protiv Ribarikove, a može se reći da joj je veći problem predstavljala povreda leđa, s kojom se borila od prvog gema.
Uprkos tome, uspjela je da odigra siguran meč, konstatno je ugrožavala protivnicu i zasluženo na kraju stigla do pobjede i plasmana u narednu rundu.
U borbi za četvrtfinale očekuje je duel sa Dankinjom Karolinom Voznijacki, koja je u trećoj rundi bila bolja od Jaroslave Švedove.
(Agencije)