230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Novak startuje protiv Pera u Monte Karlu, Rodžer i Berdih u istom delu žreba

Novak Đoković biće slobodan na startu turnira u Monte Karlu, a onda će se u drugom kolu sastati sa pobednikom duela Benoa Pera iz Francuske i kvalifikanta, dok se u istom delu žreba nalazi i Rodžer Federer kojem će prva prepreka biti Radek Štepanek ili Ivo Karlović.

140412-novak

Novak će, po projektovanom žrebu igraće protiv Benoa Pera koji zauzima 33. poziciju na ATP listi, a Srbin i Francuz se nisu sastajali u karijeri. Drugog tenisera sveta očekuje verovatno posao protiv Gaela Monfisa ili Kevina Andersona, a onda bi mogao da ukrsti rekete sa Aleksandrom Dolgopolovom.

Ukoliko prođe sve prepreke, čeka ga duel sa Tomašom Berdihom, dok bi mu protivnik u polufinalu bio Rodžer Federer ili Žo Vilfred Conga.

U drugom delu žreba nalazi se Rafael Nadal koji je takođe slobodan u prvom kolu, ali ga nije poslužila sreća, jer će mu protivnik u drugoj rundi verovatno biti Žil Simon koji igra protiv kvalifikanta.

Stanislav Vavrinka bi po projektovanom žrebu bio protivnik Rafi, a Švajcarac igra u drugom kolu sa pobednikom duela Marin Čilić - Fernando Verdasko. (Blic)