230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Novak: Jelena je trudna, biću tata!

Dragi moji prijatelji, Sa mnom ste proziveli mnoge lepe i teske trenutke u karijeri. Ne mogu biti srecniji covek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom ocekujem novog clana porodice Jelena je trudna!

140424-novak

Sada je i zvanično - Nole će uskoro postati tata.

Najbolji srpski sportista svih vremena Novak Đoković objavio je na svom Twitter nalogu da je njegova dugogodišnja devojka i verenica Jelena Ristić trudna!

"Jelena is pregnant!!! We will be parents soon! #blessed Postaćemo roditelji uskoro!!! #najsrecniji", napisao je Novak, "menšnovao" buduću suprugu Jelenu i okačio zajedničku sliku iza koje se prostire Atina, grad u kojem se par trenutno odmara.

Najbolji srpski teniser i Jelena Ristić u vezi su od 2005. godine. Prošlog septembra su se verili, na osmu godišnjicu veze. Novak je ranije rekao da je pitanje "kada ćeš da se ženiš" jedno od pitanja koja su mu najviše dosadila u brojnim intervjuima.

Jelena je prošle godine izjavila da par planira decu, jer oboje potiču iz "snažnih porodica punih podrške".

"Svakako želimo veliku porodicu, ali u pravom trenutku i na pravi način. Novak ima veoma stresan posao, svake nedelje smo na drugoj lokaciji, a ja po pet sati gledam njegove mečeve i nerviram se. Naša deca će imati pravi dom, neće odrastati po avionima i hotelima", rekla je Jelena, inače direktorka Fondacije "Novak Đoković".

Nije poznato kada beba stiže, mada se po slici koju je Nole postavio na Twitter može zaključiti da su srećnu vest saznali tek nedavno.