230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Kako će se završiti "Dva i po muškarca"?

Predstojeća, dvanaesta sezona televizijske serija "Dva i po muškarca" ujedno će biti i poslednja, saopštila je 14. maja američka televizijska mreža CBS.

140516-2ipo

Tvorci ovog popularnog sitkoma, koji je prikazivan i na televiziji B92, su Čak Lori i Li Aronson, a u njemu su u prvih osam sezona igrali Čarli Šin, Džon Krajer i Angus T. Džouns.

Šin se u međuvremenu posvađao sa Čakom Lorijem i napustuo seriju, a Džouns je otpao pošto je seriju nazvao "đubretom". Sada u seriji pored Krajera igraju Ešton Kučer i Ember Temblin.

"Čak Lori je osmislio veliki događaj koji će se odvijati tokom cele sezone. Nedavno smo imali veliki uspeh sa završetkom serije 'Kako sam upoznao vašu majku' na sličan način. Čak je veoma uzbuđenj oko ovoga, ima neke odlične ideje i obećavamo velika iznenađenja", kazala je CBS-ova predstavnica NIna Tasler.

"Znamo da publika dobro reaguje na takve stvari i to bi moglo da nam pruži dodatni podstrek pri kreiranju novih serija", dodala je ona.

Televizija CBS negirala je glasine da bi se Čarli Šin mogao pojaviti u poslednjoj epizodi kao potencijalno iznenađenje.

Sa odlaskom Šina iz serije neprekidno je padala gledanost, i to je glavni razlog za završetak serije, prenosi "Holivud reporter". Osim toga, snimanje serije nimalo nije bilo jeftino, a dovoljno je pomenuti da je Ešton Kučer po epizodi dobijao honorar od 700.000 dolara, najveći u prošloj sezoni, dok je Džon Krajer po epizodi zarađivao 620.000 dolara.

(B92)