230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Spremni za Mostar Summer Fest?!

Ovih dana grad na Neretvi trese festivalska ludnica zvana Mostar Summer Fest.

140626-Mostar Summer Fest

Naime, zahvaljujući ovoj manifestaciji Mostar postaje epicentar dobrih vibracija i nezaboravne zabave. Kroz dvije večeri Festivala, u petak 27.6. i u subotu 28.6.2014., SKC Kantarevac u Mostaru, gdje se Festival održava, otvara vrata svojim posjetiocima već od 18:00h. Po uzoru na festivale u evropskim metropolama, na Mostar Summer Festu druženje počinje u Chill out zoni gdje vas čekaju udobni lazy bagovi, rakija korner, koktel bar i besplatne grickalice, a moći ćete pozirati karikaturisti koji će vam izraditi neobičnu karikaturu besplatno, ili ostaviti svoju poruku na našem interaktivnom zidu za potpise.

Svakako moramo spomenuti i da će u Chill out zoni biti postavljena i izložba ilustracija koje je izradila Elena Kostić, mlada umjetnica koja dolazi iz Beograda. „Ilustracije će biti dostupne za prodaju, a prihod od prodaje ćemo usmjeriti u pomoć za one koje je u našoj zemlji zadesila nesretna poplava i nadamo se na taj način bar malo uljepšati svakodnevnicu ljudi koji žive na tom području naše zemlje.", poručuju organizatori.

Podsjetimo, na Mostar Summer Festu ove godine nastupaju Mustang Band (BiH), Nešto Između (BiH), Brkovi (HRV), Marčelo i Iskaz (SRB) te Bajaga i instruktori (SRB), a u subotu na stage dolaze Bend Anarhiv (BiH), Predgrađe (BiH), Edo Maajka (BiH/HRV), Jinx (HRV) i Partibrejkers (SRB).
Nadamo se da ste već nabavili svoju ulaznicu za ovaj događaj, a ukoliko niste tada svakako provjerite popis prodajnih mjesta na www.mostarsummerfest.com i vidimo se za vikend na Kantarevcu u Mostaru jer #TiSiFest!