230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Odlična prilika za nezaposlene: Qatar Airways opet u Sarajevu traži osoblje

Renomirana aviokompanija Quatar Airways ponovo dolazi u BiH u potrazi za kabinskim osobljem.

140803-doha

 

Odlična prilika za nezaposlene: Qatar Airways opet u Sarajevu traži osoblje Za tačno šest dana, odnosno 9. augusta, ova kompanija će u Sarajevu organizovati tzv. Recruitment Event na kojem će svi oni koji su u potrazi za odličnom poslovnom prilikom moći aplicirati na otvorena radna mjesta stjuarda i stjuardesa.

Osobe koje žele aplicirati na poziciju stjuarda ili stjuardese moraju imati najmanje 21 godinu, minimalno srednjoškolsko obrazovanje, moraju tečno govoriti i pisati na engleskom jeziku, biti odličnog zdravstvenog stanja i biti sposobni da dohvate visinu od 212 cm dok stoje na vrhovima prstiju, te biti spremni da se presele u Dohu.

"Večera u Parizu, ručak u New Yorku, doručak u Montrealu, krstarenje oko svijeta u nekim od najmodernijih aviona definitivno nije tipičan kancelarijski posao. Qatar Airways poznat je kao svjetska klasa u avioprevozu. Svojim klijentima uvijek nudimo najbolje i zato je naše kabinsko osoblje naš ambasador u svijetu. U potrazi smo za kandidatima koji mogu realizovati našu misiju pružanjem izvrsnosti u svemu što radimo", stoji između ostalog u oglasu.

Svi koji su zainteresovani mogu doći 9. augusta u hotel Radon plaza u Sarajevu između 09:00 i 17:00 sati, a sa sobom trebaju donijeti CV, fotokopiju pasoša, fotografiju za pasoš (bez naočala), fotografija cijele figure u formalnoj odjeći (bez naočala), te fotokopiju diplome.

Više informacija potražite ovdje.

Podsjetimo, Qatar Airways je već nekoliko puta dolazio u Sarajevo po novo osoblje. Riječ je o kompaniji koja stalno traži nove uposlenike iz cijelog svijeta jer prolaze kroz veliku ekspanziju.

Katar je jedna je od najbogatijih zemalja svijeta. KLIX