230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Zašto su super veze sa starijim muškarcima

Ne zato što vjerovatno ima više novca od tvojih vršnjaka – evo nekoliko dobrih razloga zašto je super zabavljati se sa starijim muškarcima.

150328 stariji

Tretira te kao damu

Ne kažemo da to ne mogu da rade i mlađi muškarci, ali malo zrelija gospoda ipak ima drugačije manire – oni te zaista tretiraju kao damu. Takođe, kada se sa svojim malo starijim dečkom posvađaš, ne očekuj drame na javnom mestu, prerastao je to.

Ima svoj stil

I ne pokušava da bude nešto što nije. Imao je dovoljno vremena u životu da otkrije svoj stil, pa neće biti potrebno da mu daješ suptilne nagoveštaje da nije baš najbolja ideja da te u trenerci izvede na večeru u restoran.

Ne diže frku oko izlaska

"Sad je tvoj red da isplaniraš izlazak", rečenica je koju nikada nećeš čuti od pravog gospodina. Stariji muškarci uživaju u tome da ti stvarno posvete pažnju i neće pokušavati da ti "nabiju na nos" koliko vremena su potrošli na planiranje izlaska prošle nedelje. Dakle, to rade jer zaista žele.

Njegovi prijatelji se ne mešaju

Videćete se onda kada oboje želite i kada imate vremena. On te neće ispaliti zato što "mora" da gleda utakmicu sa prijateljima jer je zreo i shvata da nije sve u “blejanju” sa prijateljima. Takođe, dovoljno je zreo da razmišlja svojom glavom i ne sluša prijatelje koji bi eventualno pokušali da ga ubede da nisi dovoljno dobra za njega.

Ne guši te

On te neće ispaliti zbog njegovih drugova, ali ti neće ni prebacivati što izlaziš u grad sa drugaricama, radiš ovo ili ono... Muškarci u zrelijim godinama već su naučili da se srećna veza ne gradi tako što će te "držati na lancu", već na uzajamnom poverenju.

Od njega možeš nešto da naučiš

Da nas ne shvatite pogrešno, ne kažemo da od mlađih muškaraca ne možete. Ipak, složićete se da stariji muškarci imaju drugačije poglede na svet i više životnog iskustva, pa vam, osim dobrih ljubavnika, mogu biti i super savetnici i prijatelji. Razgovori sa njima su zbog toga uvek zanimljivi.

Zaista te ceni

Stvari koje momci uzimaju "zdravo za gotovo", ovi muškarci itekako umeju da cene - on stvarno uživa u tome da posmatra i dodiruje tvoje lice, kosu, telo... Kako da ti ne prija sva ta pažnja?

Voli tvoju spontanost

Mladi ljudi češće prave nepromišljene postupke i skloniji su spontanom ponašanju. Starijim muškarcima se na devojkama često sviđa upravo ta mladalačka vrcavost, što vas čini super parom - jednostavno se dopunjujete.

Na kraju, složićete se da su veze sa starijim muškarcima jednostavnije od većine ljubavnih veza koje možete imati sa svojim vršnjacima - osim ako ih vi ne zakomplikujete. (Mondo)