230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

BAFE raspisuje regionalni konkurs za modne dizajnere i fotografe

Modna organizacija BAFE raspisala je regionalni konkurs za mlade modne dizajnere.

160318 bafe teaser Konkurs je otvoren do 10. aprila i namenjen je autorima starosti od 18 do 35 godina iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. BAFE tim će odabrati 40 mladih dizajnera kojima će pružiti priliku da svoj rad prikažu na beogradskoj manifestaciji "Balkan Art Fashion Event", koja se ovog maja realizuje osmi put sa ciljem da stručnu i širu javnost upozna sa stvaralaštvom mladih autora i pruži im podršku u promovisanju svog rada.

U sedam prethodnih izdanja, BAFE je okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od 80 pojedinačnih i grupnih revija.

Poslednje izdanje "Balkan Art Fashion Event"-a izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.

"Balkan Art Fashion Event" je modna manifestacija, koja se održava četvrtu godinu zaredom, a nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

Posebna pažnja posvećuje se pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

Prijava bi trebalo da sadrži biografiju autora, skice modne kolekcije ili fotografije realizovanih odevnih komada u JPG ili PDF formatu.
Aplikacije sa naznakom „Za konkurs 2016“ svi zainteresovani kandidati mogu poslati na adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Osmi BAFE biće održan početkom maja u Beogradu.

Izvor:Tanjug