230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Tijana Bogićević predstavlja Srbiju na Evroviziji

Pjesma Tijane Bogićević, koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u maju u Kijevu, objavljena je na zvaničnom YouTube kanalu ovog takmičenja.

170314 тијана

Naslov pesme je "In Too Deep", a još uvijek nije poznato da li će i kada biti objavljena verzija pjesme na srpskom jeziku.

Autori kompozicije su muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International": Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa Ann-Mari Linder.

Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, a već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom "Čaroban".

Evrovizijsko iskustvo smatra neprocjenjivim i uvijek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici.

Autori ovogodišnje srpske pjesme su muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International": Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa Ann-Mari Linder. Kao autori radili su na mnogim projektima, a na Pesmi Evrovizije su ostvarili značajne uspehe i bili dio tima koji je 2014. godine pobijedio na takmičenju sa Končitom Vurst i pesmom "Rise Like a Phoenix".

Takmičenje za 62. Pesmu Evrovizije biće održano u Kijevu, a polufinala su zakazana za 9. i 11. maj, dok je finale 13. maja.