230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

MORTAL KOMBAT prvo ime LAKE FESTA u Nikšiću!

Kao što već znate, LAKE FEST će se i ove godine desiti pokraj jezera Krupac u Nikšiću i to od 11. do 13. avgusta.

170617 лејкфест Pošto ste navikli na iznenađenja, organizatori su pripremili odličan lineup za sedmo izdanje festivala, a prvo potvrđeno ime jeste beogradski sastav MORTAL KOMBAT koji će nastupiti poslednje večeri, u nedelju 13. avgusta.

"Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo po drugi put nastupiti na Lake festivalu. To znači da pre dve godine nismo zajebali stvar, čim nas opet zovu. Vidimo se na jezeru, živeo Nikšić!" rekao je Miloš Kričković, forntmen ovog sastava.
Bend Mortal Kombat je osnovan 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Mortal Kombat trenutno promoviše svoj treći studijski album "Besprekorna pobeda" koji je objavljen od strane izdavačke kuće Menart.
Pesme po kojima se bend Mortal Kombat prepoznaje jesu "Nemoj biti emo", "Devedesete", "Hipsteri", "Evrovizija", "Post’o sam metalac" i "Teški metal", kao i sjajna obrada benda Brkovi, numera "Mala". Bend Mortal Kombat čine Kriki (vokal), Gera (bas), Džela (bubnjevi), Ranis (gitara) i Filip (gitara).
Sedmo izdanje Lake Festa se održava od 11. do 13. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću. Ulaznice će biti u prodaji početkom jula, cena karte ostaje nepromenjena i ona iznosi 10€ za jedno veče i 25€ za komlet ulaznica.
KORISNI LINKOVI:

Spot za numeru "Devedesete" -

{youtube}WEHcpay3GoE{/youtube}

Mortal Kombat:
http://mortalkombatbend.com/
https://www.facebook.com/mortalkombatbend/

Zvanični sajt LAKE FESTa - http://www.lakefest.me/
Zvanični Facebook profil LAKE FESTa - https://www.facebook.com/lakefestniksic/