230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Primorski gradovi Crne Gore - Mjesto gdje se novogodišnje želje ostvaruju

Svake godine sa početkom decembra, čini sa da cijeli svijet zahvati novogodišnja groznica.

171216 bu2

To je vrijeme kada se osvrnete iza sebe, razmišljate o tome šta ste uradili ili šta tek treba da uradite, kao da se pored kalendarskog pravi i neki presjek u životu. Tržni centri svojim novogodišnjim asortimanom već na početku mjeseca podsjećaju da je vrijeme za kićenje jelke, naglašena je potreba da se najdražima dodatno pokaže pažnja a pitanje gdje sa prijateljima dočekati Novu godinu dolazi samo po sebi.

Istina, ima i onih rijetkih, imunih na duh novogodišnjih praznika, koji radije ostaju u toplini doma nego negdje otputovali. Ukoiko ne spadate u tu grupu, a još uvijek niste donijeli odluku gdje za Novu godinu onda je sada pravi trenutak za to.

Sinonim dobre zabave i raznovrsnog sadržaja, uvijek na istom mjestu a svaki put drugačija je svakako - Crna Gora. Jako dobro znamo da je Crna Gora odličan domaćin svima koji žele provesti ljetni odmor i provod na obali. Posljednjih godina pokazala se i kao atraktivno i savršeno mjesto za provesti zimske praznike, a polako gradi svoje ime i stasava kao turističko odredište za ljubitelje planine, skijanja i zimskih sportova.

171216 bu21

Budva je poznata kao grad dobrog provoda, te ne čudi činjenica da je većina estradnih umjetnika svoje mjesto za doček Nove godine pronašla upravo tamo. Tako za sve goste Budve doček počinje nešto ranije jer već 29. decembra novogodišnji program počeće koncertima grupe Hladno pivo i S.A.R.S. nastavlja 30. U duhu rokenrola nastupom Bajaga i instruktori a zvijezda novogodišnje noći je bend Bijelo dugme. Program se nastavlja i 1. januara kada će goste na trgu ugrijati grupe Elemental i Dubioza kolektiv. I budvanski hoteli pripremili su odličan zabavni program kako pop tako i narodne muzike kako bi ugodili svačijem ukusu.

171216 bu22

Ništa lošije neće proći ni oni koji odluče da posjete neki od drugih crnogorskih gradova. Dinamičan program sačekaće i goste u Tivtu gdje će zvjezda novogodišnjoj noći biti Gibonni, 1. januara Željko Joksmiović dok je 2. januar rezervisan za malo drugačiji žanr uz zvuke Nede Ukraden. Za dobar ritam prvih minuta 2018. godine u Kotoru pobrinuće se Letu Štuke, Rambo Amadeus, Partibrejkersi i Električni orgazam, a drugog dana će nastupiti bendovi Obojeni program, Let 3 i Disciplina kitchme.

Herceg Novi će 30.decembra goste dočekati zajedno sa Vladom Geoorgiev a 1. januara Van Gogh. Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju u Baru uživaće u nastupu Marije Šerifović, a 1. januara goste će zabavljati Plavi orkestar. Podgorica priprema bogat program na glavnom trgu, gdje će nastupiti hrvatska zvijezda Toni Cetinski, prvog januarskog dana nastupiće Vlatko Stefanovski i Sergej Ćetković.

U hotelima je takođe organizovan tradicionalno atraktivan program tokom novogodišnjih praznika te su tako samo neke od zvijezda koje ćete zateći u poznatim, eminentnim, crnogorskim lokalima Severina, Haris Džinović, Lepa Brena, grupa „Magazin“, Aco Pejović, Halid Bešlić, Tropiko bend, Legende, Dejan Matić i druge njihove poznate kolege.

Provedite doček Nove godine uz nekog od pomenutih izvođača i gostoprimstvo ove zanimljive zemlje, Crna Gora vas poziva na mjesto gdje morski vjetar pjeva pjesmu. Jedno je sigurno, nikada necete pozeljeti da svane rujna zora.

ATF:
Gradovi i ugostiteljski objekti spremno dočekuju turiste. Cijene smještaja kreću se od 25eura do 100 eura zavisno od lokacije i kvaliteta. Iz Nacionalne turističke organizacije Crne Gore poručuju da je u hotelima, naročito u Budvi, sve manje slobodnog mjesta i pozivaju sve zainteresovane da na vrijeme rezervišu smještaj.

PR