230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Horor Žrijeb: Novak na Mareja i Congu, Jelena na Serenu već u 1. kolu!

Najbolji sportista sveta Novak Đoković će imati veliki posao u pohodu na olimpijsko zlato, jer je u polovini žreba gde se nalaze Endi Mari, Žo-Vilfrid Conga, Tomaš Berdih, Rišar Gaske, Huan Monako i Marin Čilić.

120727-zrijeb oi

 

Najbolji sportista sveta Novak Đoković imao je neverovatno težak žreb za olimpijski turnir. U istom delu žreba sa Novakom nalaze se i ljubimac domaćih navijača Endi Mari, 0dlični Žo-Vilfrid Conga, zatim Tomaš Berdih, Rišar Gaske, Huan Monako, Marin Čilić...

Potpuno je neverovatno da se istovremeno u drugom delu kostura, gde je prvi nosilac Federer, nadje samo nekolicina solidnih tenisera i to svi odreda zemljaši – Del Potro, Tipsarević, Ferer...

Pazite sad – u prvom kolu Đoković će igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija, u drugom protiv Endija Rodika, a u narednom protiv Marina Čilića ili Lejtona Hjuita. U četvrtifinalu se očekuje susret sa Žo-Vilfridom Congom, a u polufinalu sa Marejem! Najmanje što se može reći je da Novak kao nikada do sada nije imao sreće prilikom žreba, a ovaj neverovatan raspored sigurno će otvoriti mnoge dileme i pospešiti nove priče o nameštanju.

Drugi srpski teniser Janko Tipsarević prvi meč će igrati protiv Argentinca Davida Nalbandijana. Ukoliko Janko savlada prve prepreke, u četvrfinalu će ga čekati najverovatnije šampion Vimbldona Rodžer Federer.

Viktor Troicki će u prvom kolu igrati protiv neugodnog Španca Nikolasa Almagra, a u eventualnom četvrtfinalu igrao bi protiv Endija Marija.

Sreće nije imala ni Jelena Janković, jer je već u prvom kolu za protivnicu dobila najveću favoritkinju i šampionku Vimbldona Serenu Vilijams.

Ana Ivanović će igrati prvi meč protiv Amerikanke Kristine Mekhejl, 26. igračice sveta.

U konkurenciji dublova, Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević će igrati na startu protiv slovačke kombinacije Kližan/Lacko. Drugi srpski par koji čine Đoković i Troicki će igrati protiv Šveđana Brunštroma i Linšteda.(Telegraf.rs)