230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Amidžić intervjuiše Džej Lo za 50.000 €

Euforija pred dolazak Dženifer Lopez drma Srbiju, a u borbi medija za njen intervju, za koji izvor blizak organizatorima tvrdi da košta 50.000 evra, pobedio je voditelj Ognjen Amidžić, čija je matična kuća "Pink" očigledno platila sumu koju traži vlasnica najlepše guze među pevačicama, piše Alo.

120803-jlo

"Pink" plaća razgovor sa zanosnom svetskom zvezdom Dženifer Lopez

- Dugo je trajala borba dve velike srpske televizije oko kupovine intervjua sa Dženifer Lopez i "Pink" je očigledno postigao dogovor. Cena razgovora sa njom je ravno 50.000 evra, a biće emitovan u emisiji "Amidži šou" i obaviće ga Ognjen Amidžić.

Ipak, ne zna se koliko će trajati intervju jer to zavisi od raspoloženja Džej Lo, ali će se razgovor definitivno desiti u Bugarskoj, gde će ona nastupiti pre nego što dođe u Beograd - za "Alo!" je ispričao dobro obavešteni izvor, a ovu informaciju potvrdili su nam i iz producentske kuće "Skaj mjuzik", koja je organizator koncerta Lopezove u "Beogradskoj areni" 20. novembra.

- Televizija "Pink" dobila je ekskluzivno pravo da uradi intervju sa Dženifer Lopez. Intervju će biti emitovan 19. novembra, dan pred koncert, a za sada držimo u tajnosti mesto i vreme gde će se sresti Džej Lo i Amidžić - izjavljuju iz "Skaj mjuzika", a njihove navode potvrđuje i Ognjen.

- Tačno je da ću raditi intervju sa Dženifer Lopez za "Pink", ali o informaciji da smo intervju navodno platili ne mogu da pričam. Razmišljam da taj razgovor uradim kao Ognjen, ali i kao Oskar, to bi bilo simpatično. Veoma mi je drago jer je ona jedna od pet najvećih svetskih zvezda, a i volim njene pesme - rekao je Ognjen za "Alo!".