230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 

Četiri tajne koje muškarci vješto skrivaju od žena

Postoje dame koje smatraju da njihov muškarac nema tajni pred njima, a za njihovu situaciju postoji i stručni naziv - samozavaravanje.

120811-men

Jednako kao i žene, muškarci imaju puno tajni, a jedina razlika je u tome što jačem polu nije toliko važno da znaju sve tajne svojih devojaka. Neke su grozne, neke sasvim bezazlene, a iako podržavamo iskrenost u vezi, moramo da budemo svesni činjenice da ove četiri tajne skriva većina muškaraca:

Očima vas skidaju

Svaki muškarac, u bilo kojoj situaciji, u jednom će trenutku zamisliti golu bilo koju damu s kojom se nađe u društvu. To može biti čak i usred poslovnog sastanka ili neobaveznog razgovora na ulici. To rade svi, građevinci u prolazu, drugar vašeg momka, pa čak i vaš najbolji prijatelj. Ako ste žensko i ako ste s nekim tipom pričali više od jedanput, sigurno je već izmaštao kako izgledate bez ijednog komada odeće na sebi.

Muškarcima nije potrebna romantika

Nije da nisu i ne mogu da budu romantični, ali realno, muškom rodu romantika uopšte nije potrebna. Žene su drugačije, pa će tako buket cveća ili bombonjera za njih učiniti čuda. Međutim, muškarci bi mogli ceo život da prožive, a da nijednom ne osete potrebu za romantičnim gestovima. Sva sreća da im ovakav vid ponašanja donosi nagradu, inače bi dame bile primorane da žive u svetu gde je sve tako obično i dosadno.

Nemaju planove

Devojka koja je dva meseca s nekim u vezi zna tačno kuda želi da ta veza ide. Muškarci ispod 30 godina retko znaju svoje planove za sledeću nedelju, a kamoli šta će da bude u budućnosti. Dok cure odrastaju sanjajući o savršenom muškarcu i znaju sve detalje vlastite svadbe, muškarci jednostavno pokušavaju da se zabavljaju, bez puno razmišljanja šta će da bude za nekoliko godina.

Svi gledaju porniće i masturbiraju

Svako malo naletimo na devojku koja je uverena da njen dečko, otkada je s njom, više nema potrebu za samozadovoljavanjem i porno-filmovima. Iako je ovo slatka laž, dame moraju da budu svesne da im je to u krvi i da im ništa neće smanjiti potrebu za ovom vrstom užitka. Jednako kao što ni žene nikada neće prestati da kupuju (ili makar samo gledaju) cipele. (Telegraf.rs)