230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Tamara Tomović: B1 za medicinski kadar Siguran posao u Njemačkoj uz radnu dozvolu

Firma Vispero GmbH sa sjedištem u Bonnu vrši regrutaciju medicinskog kadra za posao u domovima ili u bolnicama i klinikama.

161220 тамара1

Sarađujemo sa provjerenim klijentima koji vode računa o našim radnicima, podjednako kao što vode i o radnicima koji imaju njemačko državljanstvo.

Osnovni uslovi koje jedan kandidat treba da ispuni su slijedeći:

  • završena medicinska škola, smjer opšti ili pedijatrijski. Dolaze u obzir i prekvalifikacije, ali NE i završeni kursevi za njegovatelje!
  • položen državni ispit
  • znanje njemačkog jezika na nivou B1 (nama nije potreban certifikat, potreban je kasnije za Ambasadu).

Što se tiče nivoa njemačkog jezika on treba da bude dakle - sposobnost komunikacije sa budućim poslodavcem na teme koje obuhvataju posao njege i sposobnost kvalitetnog predstavljanja (porijeklo, školovanje, iskustvo u poslu, porodično stanje...).

Odabir kandidata po gore navedenim uslovim: provjera znanja jezika i proslijeđivanje podataka o kandidatu (Europass Lebenslauf) je u nadležnosti gospođe, prof. njemačkog jezika Tamare Tomović.

161220 тамара2

Poslije prijave, kandidat se poziva na razgovor. Ukoliko je u pitanju kandidat sa višegodišnjim iskustvom rada u bolnici na odjeljenjima interno, hirurgija, neuro ili bilo koja vrsta intenzivne njege, on se poziva na razgovor za zapošljavanje u nekoj od klinika. Ako je u pitanju kandidat bez iskustva, poziva se na razgovor za zapošljavanje u domu. Moram da napomenem da je našim klijentima veoma stalo da budući zaposlenici izvrše nostrifikaciju svoje diplome u Njemačkoj i u tome ih podržavaju i finansijski i moralno. Naravno, podrška se odnosi i na usavršavanje jezika, ako je to potrebno. I na kraju, najvažnija stvar u ovom procesu bi bila da kandidati ni ujednom momentu ne plaćaju nama niti bilo kome nikakvu naknadu za posredovanje pri zapošljavanju. 

Za sva Vaša pitanja ili informacije koje želite da dobijete, stojimo Vam na raspolaganju! Možete nas kontaktirati na broj  065/603 717 ili putem e-mail adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

161220 tamara

(Sponzorisano)