230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijavi se ovdje na takmičenje za najljepšu Hercegovku

Frizerska akademija FAIPA, HP Media group i Butik Stil organizuju Izbor za Miss Istočne Hercegovine.

170317 мис

Po prvi put se kao organizatori pojavljuju tri domaće firme, od kojih će svaka u svom segmentu dati doprinos da ovaj Izbor bude nešto posebno i osvježavajuće za cijelu regiju Istočne Hercegovine u organizacionom pogledu, ali i značajan događaj koji će u perspektivi obogatiti turističku ponudu, prvo Trebinja, a u godinama koje dolaze i ostalih gradova naše regije.

Od danas do 23. marta zainteresovane djevojke će imati priliku da se prijave i da se po prvi put bore za laskavu titulu MISS ISTOČNE HERCEGOVINE koja će najuspješnijoj među kandidatkinjama donijeti brojne vrijedne nagrade. Pošto stručni žiri izvrši selekciju prijava uslijediće glasanje putem društvene mreže Facebook (putem Facebook stranice/Fan page-a portala Hercegovina Promo), gdje će svoj glas najljepšoj djevojci naše regije dati široki auditorijum. Ovaj dio Izbora će se završiti u prvoj dekadi aprila, a potom slijede kastinzi, profesionalno fotografisanje i intervjui sa djevojkama koje su osvojile najviše glasova.

Konačno, tokom mjeseca aprila će biti izabrano 12 finalistkinja, koje su najbolje ocjenjene od publike (neće biti isključivo presudan broj glasova putem Facebook-a), ali i stručnog žirija manifestacije, koji će činiti predstavnici organizatora, javne ličnosti i sponzori.

Svih 12 finalistkinja će imati zadovoljstvo da uradi profesionalni photo shooting u jednom od najljepših gradova na obalama Jadrana, o čemu će se pobrinuti organizatori.

U periodu od izbora 12 najboljih djevojaka do finalne večeri koja će se desiti na atraktivnoj lokaciji u Trebinju, finalistkinje će uraditi još nekoliko photo shooting-a koje će biti dio sponzorskih ugovora. 

Konačno, finalno veče će dati konačan odgovor ko je MISS ISTOČNE HERCEGOVINE 2017. GODINE, a osim ove laskave titule, biće dodjeljene i druge titule u raznim kategorijama. Djevojke očekuju izuzetno vrijedne nagrade, putovanja, novčane nagrade, kao i brojne nagrade sponzora manifestacije, ali i mogućnost daljeg razvoja karijere i sklapanje ugovora za rad u modelingu ili drugim djelatnostima. Finale će pratiti i brojni drugi mediji, a voditelj finalne večeri biće jedno od najgledanijih TV lica u BiH, Aleksandar Hršum.

Vrhunac manifestacije će okupiti više od 200 zvanica iz raznih segmenata javnog života, koji će uživati u nekoliko modnih revija koje će upriličiti finalistkinje, ali i u prigodnom zabavno-muzičkom programu.

Već sada sa sigurnošću možemo reći da će ovogodišnje finalno veče HP IZBORA ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE označiti i početak, nadamo se uspješne, turističke sezone u Trebinju i staviti još jednom naš grad, ali i cijelu regiju u centar pažnje šire javnosti.

Frizerska akademija FAIPA, HP media group i Butik Stil svojim dosadašnjim radom i stečenim povjerenjem klijenata i poslovnih partnera najbolja su garancija da ćemo svi zajedno imati priliku da uživamo u zanimljivom i kvalitetnom nadmetanju najljepših djevojaka među nama.

PRIJAVE

Sve zainteresovane djevojke se mogu prijaviti od danas do 23. marta putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem inboksa Facebook stranice/Fan page-a portala Hercegovina Promo.

Prijava se sastoji od 5 ličnih fotografija (od kojih 1 obavezno mora da bude fotografija cijele osobe, 1 mora da bude portret, dok 3 mogu biti po izboru – poželjno u različitim out-fit izdanjima). Fotografije moraju biti najmanje u rezoluciji 800×600 piksela, trebaju biti jasne i nezamućene, a nije neophodno da budu urađene od strane profesionalca. Možete se slikati i sami, dovoljno je da su fotografije jasne i da ispunjavaju gore pomenute uslove.

Prijava takođe treba da sadrži sljedeće podatke:

IME: ……………………………………………………..

PREZIME: ……………………………………………….

DATUM I GODINA ROĐENJA: ……………………….

MJESTO ROĐENJA: ……………………………………

MJESTO STANOVANJA: ………………………………

STEČENO ZVANJE: …………………………………… (završena škola/fakultet)

TRENUTNO ŠKOLOVANJE: …………………………………. (da/ne i koje)

RADNO MJESTO I KOMPANIJA: ……………………………. (ukoliko ste zaposleni)

KONTAKT TELEFON: ………………………………………….

Dodatak (ukoliko želite nešto naglasiti/dodati) : ………………………………………………..

ZA SVE OSOBE MLAĐE OD 18 GODINA NEOPHODNA JE SAGLASNOST RODITELJA U FORMI IZJAVE, ORGINALNO OVJERENA OD NADLEŽNOG ORGANA (Opština/grad; Notar)

NEMOJTE OKLIJEVATI, PRIJAVITE SE ODMAH I IZBORITE SE ZA LASKAVU TITULU MISS ISTOČNE HERCEGOVINE KOJA ĆE VAM DONIJETI BROJNE MOGUĆNOSTI I NAGRADE, DOK I SAMO UČEŠĆE PODRAZUMJEVA BROJNE BENEFITE.

U narednim danima pratite novosti i saznajte više o IZBORU ZA MISS ISTOČNE HERCEGOVINE na stranicama portala www.hercegovinapromo.com i putem Facebook stranica organizatora.

(Izvor: HP media group)

(Sponzorisano)