230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Odličan start mladih trebinjskih nada košarke

Najmlađi clanovi KK LEOTARA Svislajon, dječaci rodjeni 2007, 2008 i 2009 godine danas su u pratnji trenera Dražena Šegrta proveli dan u Gacku, gdje su bili u gostima kod svojih vršnjaka iz ovog dijela Hercegovine.

170623 кк1 Odigrane su dvije utakmice, kombinovana ekipa 2007-2008 i 2008-2009. Godište.

U oba meča domaćini iz Gacka su bili uspješniji za par poena. Prema riječima trenera Dražena Šegrta i Aleksandra Mastilovića, u prvom planu je danas bilo upoznavanje i druženje sa košarkom i njenim akterima, sudijama, semaforom, mjerenjem vremena za napad, pravilima, grupnoj i individualnoj disciplini, učenje ponašanja igrača na terenu, kao i van terena, u šta spadaju pripreme za put, ponašanje u autobusu, briga o sebi bez roditeljskog prisustva, boravak u većem društvu svojih vršnjaka itd...

170623 кк

"Ovo su bile prve utakmice u životu i veoma smo zadovoljni jer, ako su djeca zadovoljna, a jesu, jer im se na nasmijanim licima sve vidi, onda je i naš plan ispunjen jer smo mi tu zbog djece a ne oni radi nas. Bice vremena da u hodu ispravljamo nedostatke koje primjetimo i usavršavamo uočene kvalitete, jer osnovni preduslov je da djeca zavole košarku i sport generalno, a ovakvi susreti su prava prilika za tako nešto”, rekao nam je trener Leotar Svislajona i dodao “Bilo je puno radosti, strepnje, smijeha, zagrljaja, ali i suza. Ali sve je to normalno, to je prirodna reakcija i to je ono sto želimo, da ova djeca zavole košarku i pokažu strast i mislim da smo u tome danas uspjeli. Zahvaljujemo se domacinu ekipi OKK GACKO na fer i korektnoj igri u toplom dočeku i jedva čekamo priliku da im uzvratimo sve ovo danas. Takođe se u ime dječaka zahvaljujemo gospodinu Jugu Deretiću koji je svoj djeci obezbijedio hranu, piće i voće”, kaže Šegrt.