230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Poziv za učešće - 21. Susreti mladih Republike Srpske

Omladinski savjet Republike Srpske, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske, organizuje republičku omladinsku manifestaciju „21. SUSRETI MLADIH REPUBLIKE SRPSKE“ koji će biti održani u Trebinju u periodu od 23. do 27. avgusta 2017. godine.

160710 млади1

Pozivamo mlade ljude da se prijave i uzmu aktivno učešće na ovoj manifestaciji koja se može opisati sljedećim riječima: 200 mladih, 5 dana, avgust, Trebinje, edukacija, sport, zabava, kultura, turizam, muzika, ljubav, igre bez granica, humanost, aktivizam, radionice, prezentacije, znanje, iskustvo, vještine, prijatelji, organizacije, saradnja, itd…

Susreti mladih Republike Srpske su takođe: najveće okupljanje mladih u Republici Srpskoj i regionu, najveći edukativno-sportsko-zabavni događaj za mlade, sticanje novih iskustava, znanja i vještina, upoznavanje novih prijatelja iz drugih gradova, koristan način da provedeš ljeto, ...

Susreti mladih Republike Srpske su tradicionalna manifestacija koja mladim ljudima 21. put pruža mogućnost zajedničkog okupljanja, razvijanja ideja i rada na programima namijenjenim mladima, ali i druženja i zabave.

Svrha Sureta mladih Republike Srpske jeste da doprinese promociji omladinskog rada i stvaralaštva, kulturološkog diverziteta i umjetnosti, te da dodatno doprinese unaprijeđenju odnosa mladih iz različitih regija Republike Srpske i regiona.

Opšti cilj manifestacije je da podstakne mlade ljude na umrežavanje, kreativan rad i interaktivno učenje. Manifestacija će značajno doprinijeti razvoju i unaprijeđenju osjećaja zajedništva među mladim ljudima (učesnicima događaja) i prevazilaženju predrasuda, te poslužiti kao jedinstveno okruženje u kojem će mladi raditi na razvijanju zajedničkih ideja u cilju poboljšanja sopstvenog položaja.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na manifestaciji „21. Susreti mladih Republike Srpske“
i imate između 15 i 30 godina,
molimo Vas da popunjeni prijavni obrazac pošaljete
najkasnije do 13. avgusta 2017. godine do 23:59 na elektronsku adresu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje: Prijavni obrazac

Broj učesnika je ograničen!

Učesnici koji budu odabrani biće obavješteni o uslovima i pravilima učešća, kao i mogućnostima prevoza,
najkasnije do 16. avgusta 2017. godine.

Troškovi ishrane, smještaja i prevoza su obezbijeđeni. Svi učesnici će biti smješteni u Domu učenika Trebinje. Prevoz za učesnike je obezbijeđen autobusima.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja možete kontaktirati kancelariju i sekretarijat OSRS-a,
na telefone 051-326-130 i 051-326-131
ili na elektronske adrese: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.