230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar u jeku priprema - Novi igrači se privikavaju na sredinu

Futsaleri Leotara odigrali su danas prijateljsku utakmicu u svojoj dvorani protiv nove ekipe u Crnoj Gori, KMF Piramida iz Nikšića, za koju nastupaju igrači koji već imaju iskustvo igranja crnogorske lige.

170906 kmf

U zanimljivoj futsal predstavi na kraju je rezultat bio 4:4, ali se vidjelo da se ekipe nalaze u punom jeku priprema i još uvijek su im noge teške.

Strelci za ekipu Leotara su bili: Cimirot, Matijašević i dva puta Tepavčević a za goste iz Nikšića Damjanović dva puta te po jednom Janjušević i Bajović.

Vukanović: Mlađi igrači obećavaju

Predsjednik Leotara, Mitar Vukanović, bio je zadovoljan viđenim u konstataciju da mlađi igrači obećavaju, a da se pojačanja još uvijek privikavaju na novu sredinu.

- Puno smo mijenjali u ovoj utakmici, i priliku dali svima pa se to razvodni. Ali, u suštini sam zadovoljan viđenim. Vidi se da su im noge teške, ali i da su fizički spremni. Pojačanja nam se privikavaju na novu sredinu, a mlađi igrači obećavaju i to me čini srećnim. Igraćemo svake sedmice poneku prijateljsku utakmicu i svako će imati priliku da se dokaže, rekao nam je Mitar Vukanović poslije utakmice sa novoformiranom ekipom Piramide.

Leotar: Radović, Petrovski, Andrić Savo, Cimirot, Šešelj, Vujović, Čečur, Tepavčević, Čorović, Matijašević, Savić, Milojević, Šaraba, Vukajlović.

Piramida: Sekulić, Koprivica, Bajović, Durutović N., Durutović M., Drobnjak, Janjušević, Spasojević, Damjanović, Vulanović, Vučković.

(Futsalbalkan/Lokoportal)