230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Glavzdrav - Formula za očuvanje mladosti, sad i u Frizerskoj akademiji FAIPA

U subotu 23. septembra u kozmetičkom salonu Frizerske akademija FAIPA će se održati prezentacija ruske farmaceutske kuće "Glavzdrav", koja se bavi proizvodnjom kozmetičkih i medicinskih preparata sa posebnom namjenom, odnosno ciljem očuvanja vječne mladosti na bazi prirodnih i medicinskih resursa.

170918 glavzdrav

Firmu osniva grupa vrhunskih doktora koji uz pomoć napredne medicine i prirodnih stimulansa iz svijeta kozmetologije, prenose rad dugogodišnjeg istraživanja u svojstveni koncentrat mezoterapije.

Dermaroller (valjak sa mikroiglicama), u osnovi predstavalja mezoterapijski postupak koji podstiče proizvodnju kologena i elastina, samim tim doprinosi regeneracijskom svojstvu tkiva, koja u potpunosti pokrivaju nepravilnosti počevši od akni, bora, mitesera, ožiljaka, pigmentacijskih mrlja i slično.

170918 glavzdrav1

Faipa u bližoj budućnosti ima u planu da svoje usluge obogati pogodnostima "Glavzdrav" kompanije, odnosno već radi na tome. Osim navedenih proizvoda ponuda će biti obogaćena novitetima u obliku krema sa posebnom namjenom.

Budete lijepi spolja, zdravi iznutra i dođite u subotu 23. septembra u 17 časova u Frizersku akademija Faipa i uvjerite se u kvalitet i postojanost Glavzdrav kozmetike.

(Sponzorisano)