230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Zavirite u jesensko zimsku kolekciju obuće u butiku S&KO

Drage dame, nakon vrelog ljeta, butik obuće S&KO Vam predstavlja Novu još interesantniju i raznovrsniju jesenju kolekciju obuće.

170925 butiksko

U ovom butiku ćete pronaći veliki broj modela koji će obilježiti ovu jesen. Kako bi kupovina bila još zabavnija, na sve artikle koji su obilježeni karticama "Jesenja kolekcija“ smo pripremili i popust od 20%.

U butiku S&KO možete kupovati i na rate

Najnovija kolekcija jesen/zima obuhvata trendi modele italijanskih proizvođača ženske modne obuće. Kolekciju upotpunjuje bogata ponuda ženskih i muških jakni, torbi, novčanika i drugih aksesoara, a sve to po pristupačnim cijenama. Uskoro stiže i muška kolekcija obuće.

Moderne torbe sa detaljima koji odgovaraju novim modelima cipela

Osim što torbe uglavnom služe kao "nosač" ličnih stvari - telefona, novčanika, rokovnika i ostalih potrebnih stvari, one su i važan modni dodatak koji stajlingu daje završni pečat. U novoj kolekciji torbi za sezonu jesen/zima koja sadrži dvadesetak modela različitih varijanti veličina, boja i materijala možete pronaći male torbice, torbice na rame i veće modele torbi sa dvostrukim ručkama - za nošenje u ruci ili preko ramena.

Posjetite naš butik na poznatoj adresi u centru grada u trebinjskom naselju Bregovi i uživajte u raznobojnoj, modernoj i veoma udobnoj kolekciji.

Dođite do nas i pogledajte ostatak ponude.

Budite u trendu uz obuću butika S&KO Trebinje.

(Sponzorisano)