230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Kafanica za korak ispred svih (foto)

"Sedmica za nama protekla je u savršenoj atmosferi, prethodne žurke se još uvijek prepričavaju, a mi vam već spremamo nova iznenađenja.

171023 kafanica

Naša sedmica kreće u srijedu, a ovog puta završavamo sa Oktoberfestom. I ove srijede, kao i prethodnih, na ulazu u Kafanicu dočekace vas gratis njemačko premium pivo, kao i ljubazne i atraktivne hostese, obučene u tradicionalnu Bavarsku nošnju. Najbolja njemačka piva Bitburger i Benediktiner i ove srijede za vas po promo cijenama od 3.00 KM. Za žurku će biti zadužen najbolji DJ u regionu - DJ MIKO!

171005 kafanica

U četvrtak kao i obično mamuramo, a sa žurkama nastavljamo u Petak. Dobro poznati ambijent, savršena atmosfera, najbolja muzika i najljubaznije osoblje u gradu čekaju vas u vašoj Kafanici, na žurci čije ime odjekuje u regionu - Kafanicin Ludi Petak!

IMG 3568

Subota veče je rezervisana za dame, a pored gratis likera Cherry Brandy i vrijednih nagrada Victoria secret's branda spremili smo i još jedan spektakularan poklon za pripadnice ljepšeg pola. Ovu subotu zabavljaće vas najpoznatije estradno ime u regionu - Baka Planjanin.

IMG 3531

Jedno je sigurno, Kafanica je za korak ispred svih, naše žurke su nezaboravne, dođite i uvjerite se da smo najbolji.

Kafanica - Kafana koja ima dušu!

JEDNA JE KAFANICA!

Lajkujte nas na FB - Kafanica Bileca
Pratite nas na Instagramu - @kafanicabileca

PR