230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Karte za film SLUČAJEVI PRAVDE već u prodaji

Dugo očekivani film crnogorskih Pajtonovaca, "The Books of Knjige - Slučajevi pravde" na veliku radost publike u Trebinju premijerno će biti prikazan u našem gradu u naredni četvrtak 30. novembra.

171116 Slucajevi TREBINJE

Kako Lokoportal ekskluzivno saznaje od Igora Gordića, glavnog distrubutera filma (Art Vista), u Crnoj Gori, Srbiji i regionu zvanična premijera sa glumcima je 30. novembra, u terminima 18 i 20 časova. Ekipa filma se poklanja poslije prve, kao i poslije druge projekcije. Nakon toga projekcije idu 1. decembra u 18 časova, kao i 2. decembra u terminima 18 i 20 časova.

Jedini grad Republike Srpske koji će ugostiti crnogorske umjetnike je upravo Trebinje, a za to je najzaslužniji Trebinjac Igor Gordić koji je već duže vrijeme dio ove fenomenalne ekipe.

Svih pet projekcija ovog filma će biti prikazane u bioskopu Kulturnog centra u Trebinju. Cijena karte je 4.00 KM. Karte možete kupiti na biletarnici KC Trebinje od 17 do 20 časova.

171123 pres

171116 Books SBgr4

"Ovo je sigurno najbolji proizvod The Books of Knjige ikada, i sa glumačkom podrškom Nikole Pejakovića, Nebojše Glogovca, Zorana Kesića i Zenita Đozića iz originalne postave sarajevskih Nadrealista, film "The Books Of Knjige: Slučajevi pravde" je nuklearna bomba koju bi i Kim Džong poželeo videti", navodi Zoran Marković Zonjo, režiser filma i jedan od aktera ove urnebesne komedije.

Pored Buksovaca - Veselina Gajovića, Gorana Vujovića, Aleksandara Radunovića i Zorana Markovića, koji nose glavne uloge, u filmu se pojavljuju i glumačke zvezde sličnog senzibiliteta: Nikola Kolja Pejaković glumi glavnog negativca, Izudin Bajrović tumači načelnika policije, a tu su i Nebojša Glogovac, Zoran Kesić, Stefan Bundalo, Zenit Đozić. Glavnu žensku ulogu igra Tihana Ćulafić.

171116 tbok 1

Scenario potpisuje Aleksandar Radunović Popaj, a direktor fotografije je Dalibor Tonković.

Za muziku u filmu "The Books Of Knjige: Slučajevi pravde" bio je zadužen Nemanja Nedeljković, član benda "Stereo Banana" iz Niša, dok dva songa pripadaju duetu sarajevskih bendova "Letu Štuke" i "Dubioza kolektiv", i mostarkom bendu "Zoster".

THE BOOKS OF KNJIGE: SLUČAJEVI PRAVDE

171116 Books

U fokusu filma The Books of Knjige: Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva. Iako će zločincima pokušati zadati smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast... Ko je ostavio leš na farmi kamiondžija od kojih se dobija najkvalitetnije mlijeko? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Sve to pokušavaju saznati dva hrabra, ali nesposobna policijska inspektora.

Žanr: Krimi komedija
Trajanje: 87 minuta
Scenario: Aleksandar Radunović
Režija: Zoran Marković
Fotografija: Dalibor Tonković
Montaža: Aleksandar Šmit
Produkcijska kuća: TBOK Production
Producent: The Books of Knjige
Distribucija: Art Vista

171116 tbok