230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

APIS AKCIJA: Solar fluid i Permant

Danas u APIS MIX CENTRU počinje AKCIJA na visokokvalitetne proizvode Solar fluid i Permant za sisteme solarnog i centralnog grijanja.

171204 apic

PERMANT ECONOMIC 100

Permant je namijenjen za zaštitu sistema centralnog grijanja od: zamrzavanja, rđe, korozije, kavitacije i pjenjenja uz maksimalnu čistoću rashladnog sistema. Potpuno je siguran za upotrebu u svim konstrukcijama od sivog liva i aluminijuma, kao i u sistemima koji sadrže konstrukcione dijelove od aluminijuma i legura bakra.

SOLAR FLUID -40

SOLAR Fluid -40 je sredstvo namijenjeno za prenos toplote i zaštitu od zamrzavanja i korozije. Formulisano je na bazi netoksičnog propilen glikola. Ne sadrži štetne amine, fosfate i nitrite. Solar Fluid -40 je namijenjen za upotrebu u sistemima solarnog i centralnog grijanja, tehnološkog hlađenja i grijanja u prehrambenoj industriji, kao i na svim mjestima na kojima postoji opasnost od mogućeg kontakta fluida za prenos toplote sa hranom i sanitarnom vodom (pivare, sokare, mljekare). Napomena: Solar Fluid -40 je unaprijed pripremljena rashladna tečnost koja se direktno sipa u sistem.

Akcija traje do isteka zaliha. 

PR