230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometaši igraju za Džaju - Leotar u subotu dočekuje Kotor Varoš

Rukometaši Leotara nastavljaju šampionat zaostalom utakmicom III kola u kojoj na domaćem parketu dočekuju ekipu Kotor Varoši.

171202 rukomet

Ovo je posljednja utakmica jesenjeg dijela, a osim takmičarskog, ovaj meč će imati i humanitarni karakter, jer će odlukom Uprave kompletan prihod sa utakmice biti uručen kao pomoć u liječenju našem sugrađaninu Danijelu Pudaru - Džaji.
“Odlučili smo da na ovaj način bar malo pomognemo našem sugrađaninu i vjerujemo da će publika doći u što većem broju da nas podrže i pomognu Džaji” saopšteno je iz Uprave RK Leotar.

Što se tiče samog meča, stručni štab Leotara nalazi se na slatkim mukama, jer nakon nekoliko kola svi igrači su na raspolaganju i spremno dočekuju subotnji okršaj sa kvalitetnim gostima.

“Kotor Varoš je odlična ekipa, ali vjerujem da možemo doći do nove pobjede. Prije svega akcenat treba staviti na čvršću odbranu koja automatski omogućava bržu tranziciju i lakše pogotke. Siguran sam da će momci ostaviti srce na terenu, kao i veću podršku sa tribina, s obzirom na humanitarni karakter utakmice” rekao je Milan Simonović, šef struke RK Leotar.

Meč je zakazan za subotu, 16.12. sa početkom u 19 časova. Cijena ulaznice je 2 KM.

Gosti koji, kao i Leotar imaju dvije utakmice manje u odnosu na druge ekipe, do sada su zabilježili četiri pobjede i jedan remi tako da imaju bod prednosti u odnosu na Leotar.
Najveći hendikep za domaće je odsustvo Milomira Ninkovića, kapitena Leotara koji zbog crvenog kartona u hercegovačkom derbiju protiv Hercegovine, nema pravo nastupa na ovom meču.