230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

SUNČANA IGRAONICA U GRADU SUNCA: Uskoro otvaranje najveće igraonice u regionu

Grad Sunca 20. decembra ove godine otvara Sunčanu igraonicu čime postaje bogatiji za još jedan sadržaj namijenjen najmlađim.

171215 igraonica


Sunčana igraonica je kutak koji pored prijatnog izgleda nudi niz sadržaja kako zabavnog tako i edukativnog karaktera.

U objektu od 400m² najmlađi mogu uživati u motoričkim igrama, senzoričkim, senzomotorinskim, didaktičkim, igrama građenja i kreativnim igrama.
Igraonica posjeduje prostor prilagođen proslavi rođendana i drugih dječijih slavlja.

Zabavni kutak animira sa svojim sadržajima one najmlađe do onih malo starijih. Za igru su predviđeni i konzola Play station 4, rekviziti za igre spretnosti, soft play kutak i bazen sa lopticama za najmlađe, zatim koševi, ljuljaške i tobogani.

Pored zabavnog dijela igraonica nudi i igre edukativnog karaktera sa rekvizitima za crtanje, slikanje, računanje...
Roditelji naših mališana mogu uživati u jedinstvenoj atmosferi galerije koja odiše toplinom koju joj daju svijetli tonovi i prirodno drvo od koga je izgrađena.

Objekat je osvijetljen prirodnom svjetlošću što ambijent čini još prijatnijim za boravak. Kroz cijeli objekat je provedeno podno grijanje što garantuje ugođaj i bezbjedan boravak. 

Prilikom gradnje korišteni su prirodni materijali u največoj mjeri i igraonica može sa ponosom ponijeti epitet Eko igraonice, jedinstvene na ovim prostorima.

Igraonica može da najavi organizovanje različitih sekcija poput sportskih, glumačkih i slikarskih, gdje će posjetioci moći da izraze svoju spretnost i kreativnost.

Sunčana igraonica ovom prilikom poziva sve mališane i njihove roditelje da nas posjete da zajedno započnemo ovu bajkovitu priču.

DOBRO DOŠLI SVAKOG DANA OD 11:30h do 20:30h!!!

PR