230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Spektakularno finale Božićnog turnira - Pobjednici: Zlatara Rubin i Gučina

Bilo je to veče za pamćenje i veče na ponos grada u kojoj je na najbolji način promovisan sport, zdrav život i druženje.

180118 rubin

Trebinjesport je bio odličan organizator i domaćin koji je obezbjedio sve potrebno kako bi turnir protekao bez ijedne greške i problema. Turnir je okupio 25 ekipa sa preko 300 igrača, kako iz našeg grada tako i iz cijelog regiona. Pored sjajnog fudbala Sportska dvorana u Bregovima je svaki dan turnira bila puna, a ljubitelji ovog sporta su maksimalno uživali u čarima malog fudbala, pa se može reći da je turnir opravdao očekivanja prema svim parametrima

Velikom finalu i meču koji su sinoć svi priželjkivali prethodili su mečevi za treće mjesto u konkurenciji veterana i seniora.

Ekipa AMD Hercegovina čiji glavni sponzor je bilo preduzeće VOKEL, bila je bolja u duelu sa ekipom Lokoportal i tako zauzela treće mjesto u konkurenciji veterana. Treće mjesto kod seniora zasluženo je zauzela ekipa "Restoran Kastel" iz Nikšića u veoma neizvijesnoj utakmici savladala ekipu Hrupjela iz Trebinja. Trećeplasirani su nagrađeni peharom i novčanom nagradom od 300 KM.

U revijalnom dijelu publici su se predstavili mladi igrači Fudbalskog kluba Leotar.

180118 leotar

U finalnom meču veterana Gučina je potpunim preokretom trijumfovala protiv ekipe Gorica rezultatom 7:2 (1:2). Gorici u ovom slučaju nije pomogla ni cijela plejada igrača iz Crne Gore. Pobjednicima je pripao pehar i novčana nagrada od 1.000 KM, dok je finalistima dodijeljena novčana nagrada od 500 KM.

180118 gucina

U finalnom okršaju seniora Zlatara Rubin je u veoma neizvijesnoj utakmici savladala ekipu W-Win iz Nevesinja rezultatom 3:2 (2:0). Strelci za Zlataru Rubin su bili Čečur, Bodiroga i Pantić, dok su za protivnički tim golove postigli Pudar i Bratić. Najbolji pojedinac meča bio je golman pobjedničke ekipe Srđan Sulaver koji je samo u ovom meču zabilježio preko 10 fantastičnih odbrana i tako je i najzaslužniji za navedeni rezultat. Pored zlatnog pehara pobjednici su nagrađeni i čekom od 4.000 KM.

IMG 1791

U konkurenciji seniora za najboljeg igrača Božićnog turnira u Trebinju proglašen je Miljan Vico iz pobjedničkog tima. Najbolji strijelac je bio Goran Prodanović iz ekipe finalista. Najperspektivniji igrač turnira bio je Vuk Milenić iz ekipe Splav Apolon iz Bileće. Najbolji golman turnira je potpuno zasluženo bio Srđan Sulaver, koji je po mnogima bio i najbolji igrač, u 6 mečeva primio samo 8 golova, imao preko 30 odbrana, bio višestruki strelac i asistent, igrao u obje konkurencije, realizovao odlučujući penal...

Nagradu publike dobio je Marko Matković iz ekipe "Znoj i pivo", dok je ekipa "Hrupjela" nagrađena za fer-plej.

Igor Ćetković iz Podgorice (Gorica), proglašen je za najboljeg igrača u konkurenciji veterana, dok je Dragan Ristić iz ekipe Lokoportal, koji je postigao 14 golova bio najbolji strijelac turnira. Dušan Berak iz ekipe "Gučina" bio je najbolji golman, a nagradu publike dobio je Savo Knežević iz ekipe AMD Hercegovina. Fer plej nagrada je pripala ekipi Rekreativo iz Trebinja. Nagrada publike pripala je Srbu Kržiću iz ekipe AMD Hercegovina.

Ni ovoga puta publika nije ostala uskraćena za vrijedne nagrade, a glavna nagrada je bio LED TV od 32 inča, koji je sponzorisalo preduzeće KRUNIĆ KOMERC iz našeg grada.

Druženje je nastavljeno u Sport kafeu sportske dvorane.