230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prikazan izuzetan talenat na Svetosavskom turniru u malom fudbalu za dječake

Danas je u besprijekornoj organizaciji Javne ustanove Trebinjesport završen Svetosavski turnir u malom fudbalu za mlađe kategorije, na kojem je prikazan sportski duh, izuzetan talenat i lijepo druženje.

180128 fuc

Favoriti sa početka takmičenja obračunali su se u polufinalnim i finalnim susretima u tri kategorije, a odigrani su mečevi za treće mjesto.

U konkurenciji dječaka 2003/04. godište najbolja ekipa je bila "Crvena apoteka" Bileća, drugoplasirana ekipe je bila Đim trejd, a treća Stari grad. U ovojkonkurenciji najbolji igrač bio Dejan Popara (Crvena apoteka), najbolji golman Petar Milošević, dok je najbolji strijelac sa postignutih 8 golova bio Jovan Samardžić iz pobjedničke ekipe.

U konkurenciji dječaka 2005/06. godište pobjednik je bila ekipa WWin Nevesinje, drugo mjesto je zauzela ekipa Centar Luč Invest, dok je treće mjesto bila ekipa Carine. Najbolji golman je bio Nikola Šarović, najbolji igrač Sergej Prodanović, a najbolji strijelac sa 7 golova bio je Matija Glogovac.

U konkurenciji dječaka 2007. i mlađi najbolja ekipa je bila Centar Luč Invest, drugi su bili dječaci iz ekipe Tina, dok je treće mjesto zauzela ekipa Gorica majka. Najbolji golman je bio Andrija Tešanović, najbolji igrač i najbolji strijelac sa 14 golova bio je Stefan Pejović iz pobjedničke ekipe.

Orgaznizator je za najbolje ekipe i pojedince u sve tri konkurencije obezbijedio pehare i medalje.

Ideja organizatora je da turnir bude tradicionalnog karaktera i da svake godine proslavlja sport i lijepo druženje svih učesnika.

Ovaj sportski dan imao je humanitarni karakter, a sav prihod od ulaznica i dobrovoljnih prihoda biće uplaćen na račun porodice Radovanović za liječenje desetomjesečne djevojčice Sofije.