230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

OKK Leotar domaćin finalnog košarkaškog turnira za pionire

U organizaciji Omladinskog košarkaškog kluba Leotar narednog vikenda, 3. i 4. februara 2018. godine u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju održaće se finalni turnir u kategoriji pionira Košarkaškog saveza Srpske, na koji su se plasirale četri najbolje ekipe: KK "Budućnost" iz Bijeljine, KK "Hanters" iz Prijedora, KK "Igokea" iz Aleksandrovca i "OKK Leotar" iz Trebinja.

180130 kosarka pioniri

Pokrovitelj ovog, možda i najjačeg turnira u mlađim kategorijama je Sportsko društvo Leotar. Treba istaći da u posljednjih desetak godina vlada veoma veliko interesovanje za ovaj turnir kako u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini tako i u čitavom regionu.

Raspred utakmica je sledeći:

Turnir u subotu u 18 časova otvara susret ekipa "Hanters" Prijedor i "Budućnost" Bijeljina, dok u 20 časova domaćin "OKK Leotar" dočekuje ekipu "Igokee".

Nedjeljni program u 9 časova otvara meč između " Hantersa" i "OKK Leotar".

U 11. časova na programu je susret između ekipa "Budućnosti "i "Igokee"

U 14 časova sastaju se ekipe "Hanters" i "Igokea" i u 16 časova domaćin "OKK Leotar" zatvara ovaj prestižni turnir za pionire utakmicom protiv ekipe "Budućnosti".

Ulaz je slobodan, i preostaje nam samo da Vas pozovemo da narednog vikenda dođete u Sportsku dvoranu da podržite buduće košarkaške asove i uživate u bravurama malih, velikih majstora košarke.