230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Novi vlasnik obnovio i otvorio hotel Porto Bello

Protekle noći je u srcu Trebinja u Starom gradu svečano počeo sa radom obnovljeni hotel Porto Bello koji je dobio nove vlasnike.

180201 portobelo

Oni su ove večeri poželili dobroodošlicu svim gostima, a njihov je plan da se ovaj hotel nađe na svim turističkim mapama regiona, te da sa svojom autentičnom hercegovačkom ponudom predstavljaju naš turistički grad u najboljem svijetlu. 

Ovakvi hoteli mijenjaju sliku našeg grada kojem trebaju kvalitetni objekti, a brojni gosti su svim srcem pozdravili entuzijazam i inicijativu obnove i novog otvaranja ovog velelepnog ugostiteljskog objekta.

Sponzor vina ove večeri je bio Podrum vina PETIJEVIĆ, dok su za muziku bili zaduženi Zoka i Rašo.

U sklopu objekta nalazi se restoran sa baštom kao i hotel sa 6 luksuznih apartmana.Svaki apartman opremljen je po svjetskim hotelskim standardima. Apartmani su dvokrevetni sa velikim duplim krevetom, a sa opcijom dodavanja dodatnih kreveta. Klima, frižider, TV i Internet su pogodnosti koje su dostupne gostima u svakom apartmanu. Prelijep ambijent, pristupačnost cijena, profesionalna usluga i ljubaznost osoblja su faktori koji se nadamo da ce privući Vas da nas posjetite i postanete naš redovan gost.

PR