230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

APIS MIX CENTAR organizovao prezentaciju kompanije Weber

Danas je u organizaciji Apis Mix Centra u Hotelu APIS u Trebinju uz druženje i opuštenu atmosferu, održana Weber prezentacija i edukacija za majstore, gde su prezentovani revolucionarni Weber proizvodi i rješenja koja su u potpunosti zadovoljila zahtjeve učesnika.

180208 apis

Predstavnici ovog francuskog giganta upoznali su arhitekte, projektante, fasadere, molere i keramičare iz našeg grada sa inovativnim rješenjima ove kompanije i novim proizvodima u svom asortimanu, te inovativnim tehnikama koje po prvi put stižu na naše prostore. Poseban akcenat je bio na termoizolacionim fasadama i fasadnim materijalima. 

Opšti je utisak da je stručna prezentacija doprinjela kvalitetnoj diskusiji i razmjeni informacija između učesnika. Primjenom ovih visokokvalitetnih proizvoda i tehnika, fasade u našem gradu će biti, prije svega, dugotrajnije, a onda ljepše i reprezentativnije, za šta zahvalnost dugujemo kompaniji Apis koja je na naše prostore dovela Weber.

Preduzeće APIS je generalni zastupnik Saint Gobain Weber proizvoda za naše područje, a svi prezentovani revolucionarni proizvodi, razvijeni prema naprednim tehnologijama, mogu se pronaći u Apisu po veoma povoljnim cijenama.

Brojne učesnike prezentacije kompanija Weber počastila je radnim kombinezonima, promo materijalom, nakon čega je poslužena i večera gdje su svi zajedno uživali u delicijama APIS Hotela.

Kompanija APIS svijet je dovela u Trebinje, a zahvaljujući Mix centru ne morate više lutati, posjetite Mix centar i sve što vam je potrebno nađite na jednom mjestu. Generalni smo zastupnici više kompanija pa tako imamo najbogatiji asortiman i najpovoljnije cijene.
Radno vrijeme od 7 do 17 časova svakim danom osim nedelje, na adresi Voja Koraća bb, Mokri dolovi, a poslije radnog vremena po pozivu na kontakt broj 066 009 099.

PR