230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leo večeras dočekuje OKK "Rudar 2015”

Košarkaši Leotara nastavljaju šampionat utakmicom 17. kola u kojoj na domaćem parketu večeras dočekuju ekipu OKK “Rudar 2015” iz Ugljevika.

180213 kosarka

Iako gosti ne briljiraju ove sezone, iz tabora plavo-bijelih upozoravaju na kvalitet protivnika i njihov motiv da se pokažu u što boljem svijetlu.
“Ekipe iz donjeg dijela tabele dolaze u Trebinje potpuno rasterećene, jer je breme favorita apsolutno na našim plećima što njima daje bezgraničnu slobodu i kreativnost u igri. Upravo zbog toga moji momci moraju u meč ući potpuno koncentrisani i spremni da daju sve od sebe kako bi nastavili ovaj sjajan niz pobjeda”, rekao je Dražen Šegrt, šef struke KK Leotar.

Ono što posebno raduje stručni štab, ali i navijače je činjenica da je “proradio” i Milan Lužajić koji se u proljećnom dijelu šampionata vratio u matični klub.
“Protiv Sutjeske u Foči sam konačno otvorio šut i na strani tako da vjerujem da je šuterska kriza definitivno iza mene. Atmosfera u ekipi je fantastična, pa se nadam da ćemo uz pomoć naših navijača večeras ostvariti novu pobjedu i čvrsto ostati na čelu košarkaškog karavana Republike Srpske”, rekao nam je Milan Lužajić organizator igre KK Leotar.

Meč je zakazan za subotu (večeras), 24.02. sa početkom u 19 časova.