230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

DJ Royal Wolf na prvom EXIT-u na Jahorini

Premijerno izdanje Festivala 84 u organizaciji EXIT tima biće održano od 15. do 18. marta na Jahorini, a sve posjetioce novog zimskog festivala očekuju najbolji originalni sastojci novosadskog Exita, zvanično najboljeg evropskog festivala, koji na olimpijskoj planini pružaju pravo festivalsko zimovanje.

180314 vuk

Festival 84 biće otvoren specijalnim događajem i dnevnim partijem u četvrtak, 15. marta, dok u petak ujutru počinje olimpijska žurka koja će trajati neprestano sve do nedelje u preko 50 sati non-stop partijanja na ukupno pet dnevnih i noćnih bina širom Jahorine!

Poznati hitmejker i DJ iz Trebinja Vuk Milivojević, poznatiji kao DJ Royal Wolf nastupiće na prvom EXIT festivalu 84 na planini Jahorini. Publici u Trebinju, Novom Sadu, kao i Beogradu dobro su poznati njegovi setovi koji pršte od zarazne energije i osjećaja avanture, stvarajući zvuk koji zadovoljava i um i tijelo. Pozivom organizatora na ovaj respektabilni event njegov dugogodišnji rad se itekako isplatio, dok će DJ Royal Wolf sigurni smo, opravdati sva očekivanja i postati jedan od standardnih hedlajnera ovog, a i drugih festivala.

EXIT na Jahorinu pored regionalnih i domaćih imena dovodi neke od najaktuelnijih svjetskih zvijezda! Furioznu listu Festivala 84 predvode britanske superzvezde Sigma, te čuveni aktivistički kolektiv i velika londonska grupa Asian Dub Foundation, uz njih dolaze i apsolutni klupski hitmejkeri Mahmut Orhan, Burak Yeter, te ruski DJ duo Filatov & Karas čiji hitovi broje milijardu YouTube pregleda! U prvoj postavi maratonske žurke su i Patrice Baumel, After Affair, Bad Copy, Forest People, Frenki, Kontra, Indigo, Helem Nejse, Mladen Tomić b2b Siniša Tamamović, Van Gogh...