230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Friend Travel - Eksperti za grupna putovanja - Azurna obala (foto)

Putovanje na Azurnu obalu u organizaciji Turističke agencije Friend Travel prevazišlo je sva očekivanja putnika.

180314 azurna obala

Savršena organizacija, tajmning potpuno prilagođen svima, svaki kilometar puta na pravom mjestu i u pravo vrijeme, ljubazno a nenemetljivo osoblje Friend Travela, vozači i nenadmašnji turistički vodič gospodin Zoran Miladinović, vrsni znalac svoga posla koji je sasvim sigurno cijelo ovo putovanje obogatio, učinio neizmjerno lijepim, dao mu svoj pečat i notu, i podigao mu kvalitet putovanja za nekoliko klasa.

Ne treba puno trošiti riječi na Azurnu obalu i sve ono što krasi ovo izuzetno popularno evropsko ljetovalište. Kan, Nica, San Remo, Đenova, slavni Monako i Monte Karlo su mjesta koja smo posjetili na ovogodišnjem Osmomartovskom putovanju. Svako od njih čini zaseban kutak raja; miris mora, kilometarske plaže od kojih zastaje dah, arhitektura, trgovi, hoteli bez kraja, grandiozne zgrade, trgovinski centri, muzeji, luksuzni automobili, marine pune jedrilica, jahti, glisera... Svakako ćete uživati u galeriji fotografija, fotografa koji prati naša putovanja. Sve pripradnice ljepšeg pola će u znak pažnje za Dan žena na poklon od agencije dobiti i DVD sa svim fotografijama.

PUTUJTE PREKO FRIEND TRAVELA

Organizacijom putovanja ova agencija vam približava svijet, širi vidike, pomjera perspektivu, upoznaje vas sa novim kulturama, te kreira uspomene koje traju zauvijek.

Turistička agencija Friend Travel iz Trebinja lider je na regionalnom turističkom tržištu, stvaranjem atraktivnog turističkog ambijenta i promocijom grada stekao je i održao visoku tržišnu poziciju, visok stepen zadovoljstva klijenata i izgradio turistički brend. Od samog osnivanja 2008. godine pa do danas Friend Travel Trebinje bilježi stalni rast u svim oblastima i aspektima poslovanja, proširuje i sadržajno unaprijeđuje kvalitet svoje ponude.

U ponudama ove agencije nisu samo skupa putovanja i daleke destinacije, već tu ima i evropskim prestolnica i metropola, odnosno izuzetno atraktivnih destinacija u blizini, koje svakako možete sebi priuštiti barem jednom godišnje, a agencija Friend Travel ima i pogodnosti kod plaćanja.

Nađite vremena za sebe priuštite sebi putovanje o kome već dugo razmišljate, obratite se Friend Travelu koji će učiniti sve kako bi pronašao aranžman koji odgovara vašem ukusu i vašem džepu. Posjetite turističku agenciju Friend Travel u Starom gradu i raspitajte se na licu mjesta o putovanju koje će obogatiti vaš život i o kome će te rado pričati.