230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar dominantan uz het -trik Vica

U utakmici 16. kola Premijer futsal lige BiH domaćini su pružili odličnu predstavu i ostvarili zasluženu i ubjedljivu pobjedu protiv MNK Seljak iz Livna rezultatom 7:2 (3:1).

180318 kmf

Ipak, gosti su prvi postigli gol, ali slavlje nije trajalo dugo, jer je Nemanja Čečur sjajnim golom izjednačio na 1:1. Domaći su u nastavku bili agresivniji i konkretniji i preko Šešelja i Cimirota dolaze do prednosti od 3:1. Sa tim se rezultatom otišlo da odmor.

U drugom poluvremenu Leotar je bio dominantna ekipa, čestim izmjenama držali su visok ritam igre, kontrolisali posjed lopte i strpljivim dodavanjima vrebali naredne prilike. Seljak iz brze akcije ipak uspjeva da smanji prednost na 3:2. Nakon toga uslijedila je dominacija igrača Leotara. Najprije je Vico sa lijeve strane postigao sjajan gol opalivši nisko na prvu stativu, gdje savladava golmana gostiju za 4:2. Nedugo zatim Vico postiže i svoj drugi gol opet sa lijeve strane jako i precizno pod prečku zakucava u gol za 5:2. Gosti zatim kreću ofanzivno i rizično sa 5 igrača na parketu, ali Leotar sjajno igra odbranu i koristi prazan gol Livljana. Mića Cimirot po drugi put trese mrežu gostiju, dok kapiten i najbolji strijelac Leotara Miljan Vico jednu od brojnih akcija kruniše svojim trećim golom za konačnih 7:2.

Leotar je ovom pobjedom pojačao šanse za opstanak u Premijer ligi. U naredom kolu putuje na vruće gostovanje u Čitluk kod ekipe Brotnjo.