230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Rukometašice Leotara izgubile od Radnika - Sledeći test Rogatica

Rukometašice ŽRK Leotara su u Bjeljini nastavku prvenstva Prve lige RS odigrale utakmicu X kola protiv domaće ekipe ŽRK Radnik.

180319 zrk Mlada Leotarova ekipa bila je ravnopravan protivnik samo u prvoj četvrtini susreta u kojoj je vodila sa minimalnom razlikom. Rezultat u 12 mininu je glasio 4:3 za Leotar. Nakon tajm auta na koji je bio primoran trener domaće ekipe, Radnik se konsolidovao i sa tri vezana gola napravio značajnu prednost koju je postepeno povećavao do kraja utakmice. Konačan rezultat je glasio 29:16 za domaćina.

I pored visokog poraza potrebno je naglasiti da su Leove rukometašice cijelu uzakmicu odigrale borbeno i veoma odgovorno i ako nisu mogle parirati fizički dominantnom protivniku. U Leotarovim redovima naročito se istakla Jana Mucović sa 11 postignutih golova kao i mlađana golmanica Ivana Kisin koja je sa 10 odbrana pokazala da posjeduje neskriveni talenat i potencijal u korist budućnosti kluba. Na žalost, Leotara bukvalno u zadnjem sekundu utakmice povrijedila se Anđelija Brkan kojoj je nakon ljekarske intervencije ustanovljeno lakše uganuće zgloba šake.

U sledećem kolu Leotar će ugostiti ekipu Rogatice.