230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Leotar večeras dočekuje Vardu

Košarkaši Leotara večeras dočekuju ekipu Varde u posljednjoj utakmici pred svojom publikom uoči doigravanja za prvaka Republike Srpske.

180224 luzajic

Leotar je već u prošlom kolu obezbijedio prvo mjesto u košarkaškom karavanu RS dok je Varda u sredini tabele bez šanse da izbori doigravanja, i bez brige za opstanak u ovom rangu takmičenja.

"Bez obzira što sam meč nema takmičarskog značaja to nas ne amnestira da pred svojom publikom odigramo odličan meč i krunišemo sezonu bez poraza na svom parketu. Ekipa je spremna, iako imamo neke igrače koji se izvlače iz povreda, mi radimo na tome da ih ne opterećujemo previše, ali kako se približava play-off nama je želja da svi igrači budu potpuno spremni kako fizički tako i psihički“ rekao je za Lokoportal Dražen Šegrt trener Leotara.

Meč je zakazan za subotu 24.03.u dvorani „Miloš Mrdi“ sa početkom u 19 časova.

I dok u Republici Srpskoj doigravanje počinje za petnaest dana, u ABA ligi odigrane su prve polufinalne utakmice o kojima je Zvezda razbila Mornara, dok je u vrlo uzbudljivom meču u Podgorici Budućnost bukvalno u posljednjim trenucima savladala Cedevitu i to poenima nekadašnjeg igrača Leotara Nemanje Gordića koji je prvom trojkom, a zatim poenima sa linije slobodnih bacanja presudio Zagrepčanima.

Uoči meča mladi košarkaši Leotara (2006 i mlađi) odmjerili su snage sa Budućnost Voli, a nakon toga pratili polufinalni meč. Posebno zadovoljstvo djeci priredio je upravo Nemanja Gordić koji je našao vremena za djecu kluba u kome je ponikao.

180324 gordic

183024 leo mladi