230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Košarkaši Leotara dočekuju Bratunac - Puna dvorana za prolazak u finale

Košarkaše Leotara u srijedu očekuje majstorica u polufinalnoj seriji doigravanja za prvaka Republike Srpske protiv odlične ekipe Bratunca koja je u drugoj utakmici slavila sa 80:63.

180408 kosarka

„Nakon izuzetno dugačkog i napornog putovanja mogu biti zadovoljan kako smo otvorili meč i igrom u prve dvije četvrtine. Međutim, treći period igre u potpunosti je pripao domaćim košarkašima u kome su ostvarili krucijalnu prednost i praktično obezbijedili pobjedu. Moju igrači nisu imali adekvatnu reakciju koja je dogovorena u svlačionici i kad tome dodamo različit kriterijum suđenja poraz je bio neizbježan. Pokušali smo u četvrtoj četvrtini nekim mini serijama da spustimo prednost domaćina, ali većina glavnih igrača opterećena ličnim greškama nije mogla u potpunosti preokrenuti rezultat“ rekao je Dražen Šegrt , strateg Leotara koji je jedan od najzaslužnijih za fenomenalnu sezonu košarkaša Leotara.
Treba istaći da je Leotar pred početak sezone ostao bez glavnog sponzora, te da je većina igrača promijenila sredinu i da se do posljednjeg trenutka nije znalo da li će košarkaši Leotara uopšte početi prvenstvo, samo jedan poraz u ligaškom dijelu takmičenja ravan je naučnoj fantastici koji ni najveći optimisti nisu očekivali. Takođe, ne treba zanemariti ni doprinos dijela Uprave predvođene Aleksandrom Vujićem koji su uložili maksimum napora da obezbijede normalno funkcionisanje kluba.
„ Sve je to iza nas, a pred nama je majstorica za ulazak u finale i potpuno smo tome fokusirani. Ispravićemo greške iz prošlog meča i potpuno spremno dočekujemo Bratunac. Vjerujem u svoje momke da mogu izboriti finale i pozivam sve one kojima je Leotar u srcu da dođu na meč i podrže ove igrače koji su korz čitavo prvenstvo pokazali kako se voli i kako se bori za grb na dresu. Zaista nam je publika davala vjetar u leđa tokom čitave sezone i vjerujem da ćemo u srijedu imati punu dvoranu te da ćemo se zajedno na kraju radovati“ dodao je na kraju Dražen Šegrt trener Leotara.
Meč je zakazan za srijedu 18.04.u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“ u Bregovima sa početkom u 19:30.