230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Prijem za Helenu Lakić prvog sportistu Trebinja za 2017. godinu

Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ na čelu sa dorektorom Darkom Jegdićem upriličila je prijem za plivačicu Kluba Vodenih Sportova „Leotar“, Helenu Lakić, prvog sportistu grada Trebinja za 2017. godinu i njenog trenera Veljka Piljevića.

180420 Helena na prijemu Helena je inače učenica VII-3 razreda osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u našem gradu.

Darko Jegdić je ispred škole i nastavničkog vijeća čestitao Heleni i njenom treneru na postignutim sportskim rezultatima u 2017. godini kao i na izboru za sportistu godine grada Trebinja.

"Helenini rezultati u 2017. godini su za svaku pohvali, ispred škole i nastavničkog vijeća želim joj da nastavi sa postizanjem vrhunski sportskih rezultata i u budućem periodu njene sportske karijere", istakao je Jegdić tokom prijema.
Prilkom ovoga prijema direktor Jegdić je uručio Heleni prigodne poklone , zahvalnicu od strane škole i bon od 50 KM crkvene knjižare.

"Ova podrška od strane moje škole i direktora Darka Jegdića za mene je velika čast i obaveza da nastavim sa postizanjem još boljih rezultata kako na sportskim takmičenjima tako i u školskim klupama", istakla je, vidno uzbuđena, Helena Lakić.

Helenin trener, Veljko Piljević, zahvalio se upravi škole na iskazanoj pažnji za postignute rezutate mlade plivačice KVS „Leotar“ i podršci u nastavku njene sportske karijere.
"Ovo je stvarno jedan veliki pedagoški gest od strane školske uprave i siguran sam da će biti veliki podstrek kako za Helenin dalji sportski i školski napredak tako i za sve članove Kluba Vodenih Sportova „Leotar“, dodao je Piljević.