230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Veljko Piljević u upravnom odboru Plivačkog saveza BiH

Trener Kluba Vodenih Sportova Leotar“, Veljko Piljević, na redovnoj skupštini plivačkog saveza Bosne i Hercegovine, koja je održana 21. aprila 2018. godine u prostorijama sportskog kompleksa Aqvana u Banja Luci, imenovan je za člana Upravnog odbora PS BiH.

180421 Veljko Piljevic Piljević je u upravni odbor PS BiH predložen od strane UO PS Republike Srpske. Prije ovoga imenovanja Veljko Piljević obavljao dužnost člana Nadzornog odbora PS BiH iz koga je premješten u upravljačko tijelo plivačkog saveza Bosne i Hercegovine.

"Ovo je za mene velika čast i obaveza, po drugi put sam izabran u upravni odbor PS BIH. Siguran sam da će ovaj saziv UO PS BiH, na čelu sa predsednikom Goranom Racom i podpredsednikom i Edhemom Pašukanom, plivanje u BiH podići na veći nivo, a ja ću se, kao član UO PS BiH, pored ostalog, na tom nivou, se zalagati za što snažniji razvoj plivanja u našem gradu i da uskoro iznjedrimo još plivača kao što je Ivana Ninković, naša olimpijka" dodao je Veljko Piljević, trener KVS Leotar.

Pored upravnog odbora PS BiH, Piljević je izabran i u organizacioni odbor Balkanskog juniorskog prvenstva u plivanju koje se održava 05. i 06. maja 2018. godine na Olimpijskom bazenu Otoka u Sarajevu. Ovo je druga Balkanijada koju organizuje PS BiH, a prva se održala u Banja Luci 2011. godine na kojoj je Ivana Ninković u kategoriji plivačica osvojila prvu medalju u istoriji BiH plivanja, na juniorskom Balkanskom prvenstvu, a njen trener Veljko Piljević bio je prvi trener BiH reprezentacije na tom prvenstvu.