230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Pobjeda rukometaša za nastavak fenomenalne serije

Sedmu pobjedu u nizu rukometaši Leotara ostvarili su večeras pobjedom protiv Drine iz Zvornika rezultatom 35:25, čime su nastavili fenomenalnu seriju.

180427 rukomet

Da gosti nisu došli sa “bijelom zastavom” moglo se zaključiti već u prvom poluvremenu kada su pružili odličan otpor favorizovanoj ekipi Leotara. Prvo poluvrijeme je donijelo neizvijesnost, gdje se igralo gol za gol, dok u drugom dijelu viđena sjajna igra domaćih koja ih je i krasila u zadnjih nekoliko kola.

Ponovo je jedan od ključnih faktora bio golman Leotara Veselin Savović koji se razbranio kad je bilo najpotrebnije. Upisao je 16 odbrana, od čega dva sedmerca, dok su golgeterski raspoloženi bili Jovanović, Bojović, Srdanović, Kapor i Spaić koji su kombinovano postigli 26 golova.

Posebno oduševljenje publike izazvali su golovi mladog Igora Grka koji pohađa deveti razred osnovne škole, a večeras je debitovao na ovom meču za seniorski tim.

"Pojedini standardni igrači objektivno nisu pružili svoj maksimum, ali zato su igrači sa klupe potpuno opravdali ukazano povjerenje i odlično iskoristili svoju minutažu. Radimo dobro i pred nama je zadnji ciklus i nadam se da ćemo dići formu", rekao je Milan Simonović trener Leotara.

Do kraja prvenstva su ostala 4. kola, od kojih Leotar ima dva gostovanja. U narednom kolu putuje u Banja Luku, gdje ih čega duel sa Rukometnim klubom Mladost.

RK LEOTAR - RK DRINA 35:25 (13:12)

Leotar: Savović, Uljarević 1, Grk 2, Tabaković 1, Ćuzulan 1, Kapor 4, Šešlija, Tasovac 1, Spaić 4, Ninković 1, Radojičić, Srdanović 5, Jovanović 7, Bojović 6, Petković, Mićić 2. Trener: Milan Simonović.

Drina: Govedarica, Marković 1, Popović 2, Ivanović 8, Vidaković 7, Milanović 4, Čvorić 2, Maletić, Nedeljković 1.