230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

HOSTEL RED DOOR spremno dočekao svoje prve goste

Ocjena pet je svakako ono što zaslužuje ovaj ugostiteljski objekat, a uskoro će i zvanično dobiti 5 zvijezdica Hostel Red Door u Trebinju svečano je otvorio svoja vrata i spremno dočekao svoje prve goste.

180512 hostel

Jedinstven položaj, mirno okruženje, opuštajuća atmosfera, predivan ambijent, nezaboravan i poseban pogled na Trebinje, ovaj hostel čine izuzetnim. 11 komfornih soba sa ukupno 45 ležajeva, koje svakom gostu pružaju komfor boravka, krase ovaj velelepni hostel.
Prostrane sobe i apartmani, restoran, balkon, biblioteka, kao i terasa sa ležaljkama su na raspolaganju za goste koji ovaj grad posjećuju u sve većem broju.
Na istoj adresi nalazi se garaža i prostrani parking sa video nadzorom, kao i višenamjenska sala koja je u potpunosti uređena i opremljena, te spremna za izdavanje.
“Naše prijateljsko osoblje je uvijek tu za vas, a mi ćemo se potruditi da se osjećate kao kod kuće. Nadamo se da će svaki od naših gostiju doći kao gost, ali otići kao prijatelj”, poručuje menadžment Hostela Red Door Trebinje.
Hostel Red Door nalazi se na adresi Nikšićki put u trebinjskom naselju Gorica, samo 3 kilometra udaljen od centra grada. Sve sobe su klimatizovane i posjeduju bežični internet.
Gostima je na raspolaganju i 9 bicikla za uživanje po gradu.
Iz hostela najavljuju da će uskoro u svojoj proizvodnji imati i prvo kraft pivo.
Hostel Red Door Trebinje
Nikšićki put 17
+38765355689
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.thereddoor-trebinje.com

PR