230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Avantura može da počne - Otvorena sezona letenja paraglajdera

Juče je kao i u proteklim godinama posjetom grupe Francuskih pilota paraglajdera zvanično počela letačka sezona u našem gradu.

180514 paraglajderi

Nebo je bilo prošarano krilima raznih boja i bila su praznik za oči mnogobrojnih posmatrača. Njih su ugostili članovi Aero kluba Trebinje koji iz godine u godinu bilježe sve veći broj posjetilaca koji su ljubitelji vazduhoplovnih sportova. Naš grad ima velike potencijale za razvoj avanturistickog oblika turizma i to se iz godine u godinu sve više širi. Pored izleta na Leotar i letenja , Francuzi su uživali u obilasku grada i u ostalim ponudama koje naš grad pruža, obećali su ponovnu posjetu u još većem broju.

"Ovo su naši dugogodišnji prijatelji iz APPI asocijacije i došli su da ujedno razmjenimo iskustva koja primjenjujemo radi povećanja bezbjednosti i unapređenja rada sa novim pilotima koji se obučavaju. Pružaju nam veliku podršku u radu u cilju omasovljenja, povećanja bezbjednosti i uopšte unapređenja edukacije u paraglajdingu", rekao nam je predsjednik Aero Kluba Trebinje Zoran Petrović.