230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Humanost opet pobijedila - Treća sreća Trojke iz bloka u Trebinju

Večeras je na Trgu slobode u Trebinju odigran treći po redu humanitarni turnir Trojka iz bloka koju organizuje Humanitarna organizacija Srbi za Srbe.

180727 trojka

Prijavljeno je preko 100 šutera, a novac prikupljen od kotizacija, kao i donacija će biti iskorišten za pomoć višečlanoj socijalno ugroženoj porodici sa područja grada Trebinja. Impresivan je bio i broj donatora i sponzora preko 20, koji su podržali ovaj projekat. Pored šutanja trojki organizovano je i šutanje sa pola terena, gdje je nagrada bila majica.

Najbolji u šutanju trojki bio je Marko Ranilović iz Kozarske Dubice, drugoplasirani je bio mladi i talentovani Trebinjac Marko Marković, dok je treće mjesto zauzeo Mladen Matijašević. Najbolji pojedinci nagrađeni su prigodnim nagradama.

U revijalnom dijelu programa učestovali su članovi Plesne grupe "Maris".

Član Humanitarne organizacije “Srbi za Srbe” Uroš Marković iz Beograda rekao je da je Trebinje ostvarilo pobjedu protiv siromaštva, jer je okupilo imprasivan broj sponzora i šutera te prikupila jako puno novaca koji će biti utrošen za pomoć višečlanoj socijalno ugroženoj porodici sa područja našeg grada.

Prema njegovim navodima za sledeću godinu se spremaju čak tri humanitarne manifestacije, koje će se održati na području Trebinja, a o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe od 2005. godine prikupila je preko 2,7 miliona evra i pomogla više od 2.000 porodica koje žive širom Balkana! Kroz ideju TROJKA IZ BLOKA do sada je od 2012. godine organizovano više od 127 turnira u brzom šutiranju trojki u gradovima širom sveta - na čak tri kontinenta!

TROJKA IZ BLOKA je do sada kroz različite humanitarne turnire, okupivši preko 30.000 takmičara, prikupila više od 220.000 evra od čega je izgrađeno i renovirano 30 kupatila, 15 kuća i jedno porodilište i jedna zdravstvena ambulanta.