230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Nastavlja se rukometni šampionat BiH - Leotar sutra dočekuje Slaviju

Na krilima sjajne pobjede protiv Sloge iz Doboja, trebinjski rukometaši u subotu na svom parketu dočekuju ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva koja je u prvom kolu poražena na svom parketu od ekipe Konjuha. 

IMG 4646

Prema prikazanoj igri protiv Sloge koja je, osim maksimalne angažovanosti na trenutke izgledala atraktivno, u potpunosti zadovoljila ljubitelje rukometa u Trebinju, plavo-bijeli očekuju pune tribine i novu pobjedu

"Mi u svaki meč ulazimo maksimalno motivisano i tako ćemo dočekati i Slaviju. To što je Slavija izgubila u prvom meču može biti samo dodatni podstrek za njih, ali ja vjerujem u svoje momke, kao i našu vjernu publiku, te smatram da možemo do novih bodova u ovom meču” rekao je Milan Simonović, trener Leotara.

181012 simonovic

Gosti najavljuju da će, za razliku od prvog kola kad zbog kašnjenja za papirologijom nisu imali sve igrače na raspolaganju, u Trebinje dolaze kompletni, te ističu bespoštednu borbu.
“Leotar je pokazao da je odlično uigrana ekipa, i da su se sjajno pripremili za start prvenstva, ali nadamo se da ih možemo iznenaditi” poručuju iz RK “Slavija”.

Početak meča zakazan je u 19:30 na parketu SD “Miloš Mrdić”.