230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

KMF Leotar upisao prve bodove

Večeras je u Trebinju odigrano 4. kolo Premijer futsal lige u kojem su po prvi put snage odmjerili domaći Leotar i Beli Anđeo iz Brčkog.

181103 kmf

Leotar je sjajnim napadima i realizacjiom, te čvrstom odbranom upisao svoje prve bodove u Premijer ligi. Uvidjevši lošu tranziciju i nemogućnost gostiju da iznesu loptu u igru, igrači Leotara su svoje šanse tražili u visokoj odbrani što se pokazalo veoma efikasno. Pored toga Brčaci su pravili veliki broj grešaka. Pogrešni pasovi i početničke greške, na momente su otkrivali neiskustvo igranja u višem rangu takmičenja, dok je sa druge strane bivši šampion BiH i RS sijao starim sjajem.

Strelci za Leotar su bili izuzetno raspoloženi Šešelj, Džudža i Luiz. 

Važno je napomenuti izvanrednu partiju golmana domaćih Srđana Sulavera koji je danas zabilježio preko 10 odbrana, uz odbranu kaznenog udarca za 10 metara, koji je tako sačuvao mrežu Leotara i sva tri boda kod kuće. 

Igrači su donijeli veliku sreću navijačima i tim koracima će sigurno nastaviti. U utakmici sa ekipom iz Brčkog pokazali su da želju i volju za dobrim rezultatima itekako imaju. 

U narednom kolu Leotar putuje u Mostar kod ekipe Mostar SG Staklograd.

KMF LEOTAR - KMF BELI ANĐEO 3:0 (3:0)

SD "Miloš Mrdić" Gledalaca 100. 

Leotar:  Sulaver, Šešelj 1, Džudža 1, Vico, Milojević, Andrić, Čečur, Luiz Henrique 1, Šarenac, Milošević, Bodiroga. Trener: Dragan Spaić.