230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Plesači Marisa zablistali na Dance friendship festivalu u Sarajevu

Proteklog vikenda u Sarajevu je održan međunarodni ”Dance Friendship Festival 2018” na kojem je Plesni klub Maris zasijao punim sjajem.

181105 maris

Naime, mladi i talentovani plesači predvođeni iskusnim koreografima Slavišom Sredanovićem i Aleksandrom Vrećom su na ovom takmičenju, na kojem je učestvovalo preko 700 takmičara, osvojili 4 prva mjesta jedno drugo, jedno treće mjesto.

Prva mjesta su osvojili:

  • Zumba show grupa odrasli  - Maris (prvi put su se pojavili sa tom disciplinom na takmičenju)
  • Break dance solo djeca 2 - Nemanja Đerković 
  • Break dance solo juniori - Nikola Đerković
  • Hip hop solo odrasli 1 - Aleksandra Vreća

181105 maris djerkovici

Aleksandra Vreća je svojim izuzetnim nastupom očarala stručni žiri i izabrana da predstavlja Maris i Trebinje na svečanom Gala TV show-u, na kojem je od deset takmičara, odnosno najboljih koreografija, izabran jedan pobjednik, a ovoga puta je to bio Plesni klub Virus iz Bihaća, koji je dobio novčanu nagradu i pehar.

POBJEDNIČKI PLES - ALEKSANDRA VREĆA - VIDEO

181105 maris sandra

Drugo mjesto u disciplini hip hop solo odrasli osvojila je Sanja Lozo, dok je treće mjesto u disciplini hip hop solo odrasli 1 osvojila Jovana Pejanović.

181105 maris1

Važno je istaći da su finalistkinje hip hop kategorije u različitim uzrastima bile Irina Kraljević, Nikolina Savanović, Jelena Delić, Marija Berdović, Matea Savanovic, Marija Čolić, Saška Gudelj i Viktorija Vujičić.

Organizator Savez sportsko plesnih klubova BiH je pored takmičarskog dijela i svečanosti sproveo seminare i radionice salse, bachate, zumbe, aqua zumbe, strong by zumba i ostalih disciplina.