230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Uzbudljiv početak Božićnog turnira u malom fudbalu

Večeras je u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" u Trebinju počeo turnir u malom fudbalu, koji je okupio 20 ekipa iz grada i regiona.

181217 bozicni turnir

Prva veče turnira donijela je četiri zanimljive utakmice, sa pregršt golova, a mnogobrojni ljubitelji malog fudbala su uživali u čarima ovog sporta. Nijedan meč nije završen bez pogodaka, viđeno je mnoštvo sjajnih poteza, a nije nedostajalo žara, borbenosti i preokreta. Organizatori su zadovoljni na fer i korektnoj igri svih učesnika.

Ekipa Lokoportal otvorila je ovogodišnji turnir u konkurenciji veterana i bila ubjedljiva protiv Zlatare Rubin rezultatom 5:1. Strijelci za Lokoportal su bili Andrić 2, Pravica 2 i Janković 1. Jedini gol za Zlataru Rubin postigao je Bošković.

U prvom meču u seniorskoj konkurenciji snage su odmjerili Zlatara Rubin i KMF Cezar iz Budve. U veoma tvrdom meču trebinjska ekipa odnijela je pobjedu rezultatom 2:0, a za to je najviše zaslužan bio Miljan Vico koji je oba puta tresao mrežu Budvana. U drugom meču veterana sastali su se GBO Trebinje i Restoran Kastel iz Nikšića. Nikšićani su ubjedljivo slavili rezultatom 6:2. Karadeglija i Šupić su bili strelci za tim Gradske boračke organizacije Trebinje. Za goste iz Nikšića Tripković i Đorović su dali po jedan gol, dok su se Spasojević i Drobnjak u strijelce upisali po dva puta.

Posljedni večerašnji meč u konkurenciji seniora je bio i najuzbudljiviji. Utakmica sa puno žara i borbenosti u kojoj su snage odmjerile dvije sjajne nikšićke ekipe Trebjesa i Kastel bila je krajnje neizvjesna. Iskusni igrači oba tima pokazali su večeras sve ono što krasi ovaj sport. Najbolji u timu Trebjesa je bio Milan Lukovac koji je postigao hattrick, a u strijelce se upisao i Kostić. Strelci za Kastel su bili Drobnjak i Nikolić.

Slijedi dvodnevna pauza, a turnir se nastavlja u četvrtak 20. decembra sa početkom u 17 časova, a organizator "Trebinjesport" očekuje uzbudljive mečeve.

Raspored utakmica:

Četvrtak, 20.12.

17:00 Hrupjela - Stolac
18:00 Lokoportal - Restoran Kastel Nikšić (Veterani)
19:00 Zlatara Rubin - GBO Trebinje (Veterani)
20:00 Gornja Hrupjela - Recesija doo Baćevići