230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

DJ Royal Wolf kreator pozitivne energije

DJ Royal Wolf zabavljao je do ranih jutarnjih sati publiku u Undergroundu, koja je do posljednjeg mjesta napunila ovaj popularni trebinjski lokal.

190103 djroyalwolf

Talentovani Trebinjac DJ i producent stvara odličnu muziku i na svojim koncertima širi izvrsnu energiju. Upravo takvu prenio je i u Anderu, a kada se popeo na binu, izazvao je pravu pomutnju među obožavateljicama.

Ono što je interesantno je da Vuk Milivojević AKA DJ Royal Wolf, uskoro izdaje album sa 10 pjesama za beogradsku izdavačku kuću "I AM Different", za koju je već izdao single Leaving the harem, koji je odmah nakon objavljivanja izbio na prvo mjesto tehno top listi u regionu.

"Pjesme na albumu će biti ekspermintalnog karaktera, a najviše sam ekspremintisao sa gitarom. Istraživao sam neke nove žanrove, koji se ne dotiču samo elektronske muzike, i time probao da sagledam proces produkcije iz drugog ugla. Na albumu sam ostvario saradnju sa Anjom Tasovac iz Trebinja, koja će pjevati na dvije pjesme", kaže za Lokoportal DJ Royal Wolf, čiji ponovni nastup u Trebinju sa nestrpljenjem iščekujemo.