230816 baner dineco 650x170 05
230601 anis rentacar baner

200601 market99 baner

220201 luxtravel baner
 
 
 
 
Vijesti Trebinje

Ne propustite hit komediju ”Obično veče” sа Milanom Gutovićem

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca i komičara Milan Lane Gutović, 14. februara gostuje u Trebinju u pozorišnoj sali Kulturnog centra.

190108 lane gutovic

Trebinjskoj publici će se predstaviti sa hit komedijom “Obično veče”, sa početkom u 20 sati.

Predstava “Obično veče” je stand up komedija tokom koje Milan Lane Gutović priča s publikom o životnim zgodama i nezgodama na način koji publiku tjera na suze od smijeha.

Glumac Gutović jedan je od najpopularnijih glumaca na našim prostorima i dobitnik je mnogih priznanja za svoj pozorišni, filmski i televizijski rad. Igrana je od Moskve, Londona i Pekinga sve do njujorškog Broadwaya; obišla je sve kontinente i mnoge države svijeta, a status kultne predstave zadržala je više od jedne decenije.

Gutović na jedinstven način govori o sebi i komentariše aktualne društvene teme, poput politike, ljubavnih problema i muško-ženskih odnosa.

Gutović, koji je u ovoj predstavi tekstopisac i reditelj, potrudiće se svojim specifičnim humorom oraspoložiti i nasmijati publiku.

Ne propustite jedinstvenu priliku nasmijati se do suza neponovljivim dogodovštinama i humoru jedinstvenog Milana Laneta Gutovića.

Kabaretska predstava “Obično veče” traje 70 minuta i pravi je one man show.